Comanda acum jucariile de plus Angry Birds!

V-am pus acum cateva saptamani ca Rovio, compania care a dezvoltat celebrul joc Angry Birds, se gandeste sa faca jucarii de plus cu personajele celebrului joc si iata ca s-a tinut de cuvant si acum pe site-ul oficial al companiei exista o pagina unde pot fi pre-comandate aceste jucarii. In magazinul virtual veti gasi 9 personaje ale jocului si pentru a nu face diferenta intre ele Rovio a ales ca toate sa coste exact 14.99$ si sunt sigur ca va usura alegerea potentialor clienti care vor fi tentati sa cumpere jucariile cele mai ieftine.

Pretul este destul de mic insa la el va trebui sa adaugati inca 6.51$ pentru transport deci veti ajunge la putin peste 21$ adica aproape 17€ dar pentru un pasionat al jocului sigur merita. Livrarile jucariilor va incepe abia anul viitor deoarece compania inca lucreaza la producerea acestor jucarii asa ca nu veti putea achiziona o “pasarica” sau un “porcusor” ca si cadou de craciun pentru cineva.

Pre-comanda puteti face aici.

7 COMENTARII

  1. Pun pariu ca scrie pe ele Made in China. 😀 Adevarul e ca trebuie sa ai o pasarica la cap sa cumperi una.. mai inteleg o inimioara, un ursulet, or whatever pentru o gagica, dar in rest nu prea. Sincer nu mi se par (prea) bine realizate si oricum, pretul e prea piperat.