Iata ce doresc sa cumpere de Craciun detinatorii de smartphones

O companie din SUA a facut un sondaj de opinie referitor la ce cadouri ar dori sa primeasca sau sa cumpere detinatorii de smartphone-uri anul acesta. Sondajul a fost facut pe 1000 de detinatori de smartphone-uri din SUA cu varsta de maxim 35 de ani. In primul rand vorbim despre cadoul pe care ar doru sa il primeasca detinatorii de smartphone-uri si sondajul a fost impartit in categorii pentru detinatori de iPhone-uri, cei de terminale Android si cei de terminale BlackBerry. Dintre acestia in topul asteptarilor sunt : accesoriile pentru detinatorii de terminale Android/iPhone si haine pentru detinatorii de BlackBerry.

In ceea ce priveste achizitiile pentru perioada sarbatorilor, majoritatea utilizatorilor de smartphone se gandesc sa isi achizitioneze accesorii iar in topul acestora se afla castile, carcasele si aparatele foto. Detinatorii de terminale iPhone au in plan sa isi achizitioneze casti, cei de Android casti si un aparat foto iar cei care detin un BlackBerry vor o carcasa ori un sistem audio.

Era de asteptat ca detinatorii de smartphone-uri sa se gandeasca la propriile device-uri in preajma sarbatorilor si probabil companiile producatoare de accesorii vor inregistra vanzari bune anul acesta.