ATENTIE! Video: Tablete iPad false vandute in magazine!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qWZnKs3l4h4[/youtube]

Stim cu totii ca iDevice-urile sunt printre cele mai dorite gadget-uri de pe planeta si foarte multi oameni incearca sa profite de pe urma acestui lucru. Nu de putine ori s-a intamplat ca persoane care au cumparat iDevice-uri de pe site-uri de licitatii sa se trezeasca, ca au primit orice altceva in afara de obiectul achizitionat. Ei bine se pare ca aceasta practica se muta acum in marile magazine americane deoarece un client al unui magazin Best Buy s-a trezit ca a achizitionat o tableta iPad falsa chiar din unul dintre magazinele marelui retailer. Puteti observa si din video ca obiectul tinut de acea persoana in mana arata identic, cu o tableta iPad insa are un ecran fals si probabil nici o componenta in interior.

Dupa cum se spune in video, exista mai multe cazuri in care clienti s-au trezit ca achizitioneaz astfel de tablete iPad care par a fi produse doar pentru expozitie intr-o vitrina si nu pentru comercializare. In cazul in care achizitionati o tableta iPad va sfatuiesc sa o verificati pe loc sa vedeti daca nu cumva cineva incearca sa va pacaleasca.

8 COMENTARII

  1. @zaone tu cand iei un produs din magazin il iei desigilat?daca il iei desigilat nu te uiti innauntru?sa fim seriosi e o vrajeala ca sa poata lua cv bani de pe best buy.

  2. @Zelpix
    La Best Buy au tablete fully functional in Apple corner, nici gand de mock-up-uri.
    Oricum, persoana isi primeste banii inapoi sau unul nou, asa ca nu este nici o problema. Problema era daca il cumpara de pe eBay sau alte site-uri similare.
    Stiu pe cineva care a primit o caramida in loc de iPhone prin Okazii. A fost tare faza, pt. ca cel care a trimis caramida prin posta romana a avut grija sa decupeze caramida (BCA) pe marimea cutiei de 3Gs. Macar atata lucru sa aprecieze tzepuitul…

  3. @volt: Sunt oameni care iau produsele sigilate cu increderea ca totul e ok.Am mai procedat si eu asa uneori.
    @MakMak: Eu am auzit de cartofi trimisi loc de telefoane mobile.