Prima Pagina Cydia CallLock ar putea rezolva problemele cu senzorul de proximitate

CallLock ar putea rezolva problemele cu senzorul de proximitate

CallLock este un nou tweak disponibil in Cydia care ar putea rezolva problema cu senzorul de proximitate pe care multi utilizatori de iPhone 4 o reclama. Practic senzorul de proximitate din iPhone 4 are probleme si uneori aprinde ecranul telefonului in timpul unei convorbiri desi nu ar trebui sa faca acest lucru iar unele persoane se trezesc, ca li se inchid convorbirile din senin. CallLock rezolva aceasta problema prin blocarea ecranului telefonului atunci cand o convorbire este deschisa.

CallLock are 2 functii : prima blocheaza automat ecranul atunci cand o convorbire este initiata; cea de-a doua permite blocarea automata a ecranului telefonului atunci cand o convorbire este initiata. Odata ce ecranul este blocat il puteti debloca folosind slide to unlock. Blocarea ecranului va impedica din inchiderea accidentala a unui apel si va garanteaza continuitatea convorbirii.

CallLock este disponibil in Cydia pentru 0.79€.

CallLock is enabled in manual mode by default. To enable CallLock automatically you must turn on the feature from inside your Settings app. No new icons will be added to your home screen.

 • Pagaman1

  Functioneaza perfect!!!
  Foarte tare!

 • Gio

  L-am instalat si am avut neplacerea de a mi se intrerupe convorbirea imediat dupa ce s-a blocat…am patit-o de 3 ori la rand

 • Radu

  probabil e vreun bug

 • johndoe

  Similar este si Call Guard din AppStore

 • papastratos

  scuze zaone sunt putzinb offtopic…dar o intrebare:dcum sterg doar un singur numar din call history de pe iphone?

 • URK

  Doamne ajuta! Deocamdata functioneaza perfect!
  Cred ca este cel mai intelept cheltuit dolar al meu din ultimul timp.
  Nu este solutia ideala insa este un panaceu eficient pentru cei intr-o situatie similara cu a mea – iphone4 ultrasnow-unlock IOS 4.1 / BB 01.59.00.
  Apropos, este safe sa fac upgrade la ultrasnow 1.2 din cydia?

 • eu am pus 4.2.1 si nu am mai avut deloc problema…dezavantajul e ca acum astept dupa jb sa am cele cateva programe absolut necesare…

 • cezarica

  @papastratos : cauta in Cydia ‘Recent/CallLog Delete’

  @URK : update da, sa faci activarea cu el nu. vezi ca a mai scris zaone niste articole, citeste si tu.