Americanul care vindea carcase albe pentru iPhone 4 a oprit distributia

Sunt sigur ca va amintiti despre povestea cu pustiul american care a pornit o afacere de sute de mii de dolari din vanzarea de kituri de conversie pentru iPhone 4. Stiti si ca Apple, prin terte persoane, l-a somat pe tanar sa opreasca distributia altfel risca sa fie acuzat de vanzarea unor bunuri furate. Daca tanarul s-a tinut pe pozitii cateva saptamani, iata ca intr-un final a cedat si a hotarat sa opreasca distributia acestor kituri de conversie. Tanarul a declarat pentru cultofmac, ca a inchis site-ul probabil permanent si desigur ca nu putem decat sa ne gandim ca Apple l-a fortat sa faca cest lucru si el a acceptat pentru a nu fi actionat in judecata.

“We have closed the site, possibly permanently,” said Lam, 17, in an email to CultofMac.com.

Era de asteptat ca Apple sa il oblige sa inchide site-ul din moment ce versiunea alba a terminalului iPhone 4 nu va fi vreodata lansata, totusi e pacat deoarece oferea multor oameni posibilitatea de a schimba carcasa terminalului propriu fara prea multa bataie de cap.

9 COMENTARII

  1. atat timp cat apple nu castiga ceva, si era ideea lor cu iphone-ul alb, de ce sa castige altii?!

    bravo lui, daca l-a dus capul si a stiut sa faca un ban! daca apple n-a fost in stare sa scoata i4 alb, sunt niste fraieri pentru ca n-au avut oameni suficient de buni.. nu exista scuze pentru lucrurile astea! n-au scos si gata, merita sa si-o ia in ritmul asta; sa fi fost in locul acelui baiat as fi mers pana in panzele albe cu ei!!!!

  2. O intrebare am , poate ma luminati si pe mine.Nu am voie sa imi tunez(in cazul asta sa-l fac alb) telefonul pentru ca nu vrea apple.Chiar nu inteleg deja politica asta a lor mi se pare deplasata.

  3. Părerea mea e ca Apple ” se comporta imatur” cu trambitele astea despre lansarea iPhone alb…in fond e doar o culoare(mă rog, noncu moare) a carcasei; poate gresesc eu, fiind neinformat, iPhone 4 alb sa aibă alta configuratie( alt procesor, alt iOS).
    Dacă pustiul nu mai comercializarea carcasei albe, sunt sigur ca e alt chinez care face acest lucru.