iFan incarca iPhone-ul cu \”puterea vantului\”

iFan este un accesoriul pentru iPhone/iPod Touch care poate incarca bateria terminalului vostru folosind doar un simplu ventilator. Conceptul e simplu, ventilatorul se invarte, produce energie cu ajutorul careia bateria se incarca. iFan are un mic, calculator montat sub ventilator care regleaza nivelul de energie trimis catre bateria terminalului. iFan poate reincarca un terminal iPhone in …. “doar” 6 ore, insa daca nu aveti o alta sursa de energie s-ar putea dovedi util.

Accesoriul este destul de mare si putin practic, insa daca ramaneti fara curent sau nu sunteti in apropierea unei zone unde puteti incarca terminalul atunci poate va este de folos. Decoamdata acest accesoriu este unicat si probabil va ramane asa deoarece nu cred ca exista prea multi oameni interesati de asa ceva.

9 COMENTARII

  1. Da, e misto, dar mai misto ar fi fost sa aiba un fel de oblon (ca si asa nu e subtirel si mic) care sa-l tragi, si cand esti pe munte sa-l poti tine telefonul prins cumva de rucsac, sa fie in bataia vantului.. daca intelegeti ce zic, cred ca telefonul n-ar fi avut probleme daca l-ai fi tinut inchis si cand il repornesti sa-l lasi mai intai sa revina la temperatura camerei..

    Oricum, buna idee 😀