Apple ar putea deschide Mac AppStore-ul pe 13 decembrie

Desi se zvonea ca pe 13 decembrie ar urma sa fie lansat iOS 4.3 impreuna cu o noua revista special facuta pentru tableta iPad, iata ca pana la urma pe 13 decembrie s-ar putea sa asistam la deschiderea Mac AppStore-ului. La ultima conferinta de presa unde Apple a prezentat viitoarea versiunea a Mac OS X, Lion, Steve Jobs a anuntat ca in curand compania va deschide un Mac AppStore care le va permite utilizatorilor de Mac OS X sa foloseasca aplicatii in acelasi mod precum utilizatorii de iOS. De pe 3 noiembrie Apple accepta aplicatii pentru Mac AppStore si desi initial s-a spus ca vor fi necesare in jur de 90 de zile pentru deschiderea acestuia, iata ca Apple forteaza o lansare anticipata inaintea Craciunului.

An inside source has just told us that Apple is targeting a Monday, December 13th launch of the Mac App Store. The company apparently told developers to have their software prepared for a launch as early as Monday the 6th of this month, but our contact would be shocked if that happened at this point. Apple has made no official announcements regarding this, and delays could always happen, but there’s a push to be launched before Christmas, well ahead of the previously estimated January release.

Saptamana trecuta Apple a lansat Mac OS X 10.6.6 pentru developeri si se pare ca aceasta noua versiune a Mac OS X va fi necesara pentru a putea rula aplicatii din AppStore. Lansarea acestei versiuni beta denota faptul ca Apple se gandeste sa lanseze si Mac AppStore-ul in curand, totusi ramane de vazut daca testele vor decurge normal si utilizatorii nu vor raporta prea multe probleme.

Exista printre voi persoane care asteapta deschiderea acestui AppStore?