TV Live de la Orange – o noua aplicatie marca Orange Romania

“TV live de la Orange

Cu aplicatia gratuita TV live de la Orange poţi urmări direct pe mobil emisiunile preferate de la 12 posturi. În plus, ai acces la 6 posturi de radio şi poţi citi programul TV.”

Pe scurt, o aplicatie de la Orange care ne permite sa vedem cateva posturi TV direct de pe iPhone-ul nostru fara prea mult efort. Pe Wi-Fi Stream-ul e bun, fluent, pe 3G nu am incercat inca dar presupun ca merge la fel de bine doar e o aplicatie testata in prealabil. Unele posturi sunt disponibile gratuit numai pana la 31 decembrie iar dupa acea data Orange probabil va introduce un fel de taxa pentru a putea vizualiza anumite posturi. 10 secunde de streaming live consuma 400KB deci aveti foarte foarte mare grija altfel in cateva minute va terminati jumatate din traficum pe o luna.

Felicitari celor de la Orange, insa aplicatii de genul acesta mai sunt in AppStore iar taxarea pentru serviciu nu stiu daca le va aduce vreun beneficiu.

UPDATE: Se pare ca Orange a limitat posibilitatea de a folosi aceasta aplicatie. De pe Wi-Fi nu merge si e posibil sa nu mearga nici de pe alte retele.

Pretul initial:
Numele:
TV live de la Orange

Gratuit





Developer: Orange Romania S.A.
Categoria: Entertainment


Descriere: TV live de la Orange

Cu aplicatia gratuita TV live de la Orange poi urmri direct pe mobil emisiunile preferate de la 12 posturi. n plus, ai acces la 6 posturi de radio i poi citi programul TV.
———…