Prima Pagina Cosmote Sondaj: Sunteti multumiti de ofertele operatorilor de telefonie mobila din Romania?

Sondaj: Sunteti multumiti de ofertele operatorilor de telefonie mobila din Romania?

In Romania exista un singur operator care are abonamente speciale pentru iPhone, Orange Romania, insa situatia se va schimba curand deoarece Vodafone si Cosmote planuiesc sa lanseze iPhone 4 pana la sfarsitul acestui an. Orange Romania are doar 2 tipuri de abonamente disponibile pentru iPhone 4 : Panterna 29 si Pantera 49. Desigur ca aceste abonamente nu sunt obligatorii ci doar facultative, insa sunt singura optiune pentru o persoana care doreste sa achizitioneze un iPhone impreuna cu un abonament special.

Eu nu am avut niciodata un abonament special pentru iPhone de la Orange, si sincer sa fiu nici nu vreau, pentru ca nu am avut nevoie, insa astept de mai bine de un an ca Orange sa introduca in oferta sa niste optiuni de internet pe mobil demne de luat in seama. Minute si SMS-uri avem toti din plin insa iPhone-ul e un device care necesita o conexiune de internet pentru 50% dintre functiile sale iar in momentul de fata niciun operator din Romania nu are optiuni de internet pe mobil care sa merite banii.

Orange are cele 2 optiuni “antice” foarte scumpe, optiunea MySmartphone, care din punctul meu de vedere nu isi merita absolut deloc banii, si noua linie Net News care e utila in principal celor care viziteaza anumite site-uri folosind portalul Orange ca punct de pornire. Situatia nu e diferita nici la Vodafone si la Cosmote e chiar mai rau, insa Cosmote abia acum isi “aranjeaza” reteaua 3G. Digi Mobil are de departe cea mai buna oferta de internet pe mobil, insa din pacate acoperirea lipseste in foarte multe zone ale Romaniei.

Practic, pentru mine, oferta de internet pe mobil m-ar determina sa parasesc Orange pentru un alt operator, insa in momentul de fata nu am unde pleca deoarece toti s-au plafonat la acelsi nivel.

[poll id=”35″]

 • Eu detin un abonament de la orange Pantera 29 , pentru ceea ce ofera mi se pare foarte mult dar neavand alta solutie am ramas la orange . In momentul de fata nu te poti lega de un alt operator pentru-ca pe piata nu are nimeni ofertele pe care le are Orange. Deocamdata nu prea are competitor asteptam sa vedem ce face si vodafone , cosmote iar daca ofera ceva mai bun mas risca sa trec pe alt operator.

 • Spawn

  Eu am abonament de 14 € cu tva la Vodafone cu :
  * 200 minute naţionale reportabile
  * 1500 minute în reţea nereportabile
  * 1500 SMS în reţea nereportabile
  * Internet pe mobil 1000 MB de trafic, iar dupa depasirea celor 1000MB viteza scade la 128 Kbps, iar traficul suplimentar nu este taxat.
  Este o oferta facuta special pentru mine fiind abonat foarte vechi.

 • Lol, doar 14 euro tva inclus pentru toate astea? Foarte foarte ieftin..

 • Pingback: Tweets that mention Sondaj: Sunteti multumiti de ofertele operatorilor de telefonie mobila din Romania? -- Topsy.com()

 • @Spawn foarte tare abonamentul merita

 • vali

  si esti baiatul cui? sau cat de vechi, esti pentru ca sunt si stiu foarte multi de 10 ani si nu au asa ceva. in conditiile in care acum ptr 16si ceva ai 125nationale nereportabile, 800 in retea si 500mb net. ce spui tu e o combinatie frumoasa. bravo tie 🙂

 • DjCultus

  Eu sunt multumit de poza cu care incepe acest anunt 😀 ! Fara suparare ;)) …stiu k il vreti …..

 • samponel

  de craciun o sa fie o oferta tare de la cosmote 🙂

 • vali

  sa speram ca si la vodafone, insa la felul cum au copiat ce-a fost mai rau de la orange ma indoiesc ca vor veni cu o oferta de speriat.

 • Spawn

  De 15 ani sunt abonat cu 4 numere, celelalte 3 numere au abonamente de 12 € cu tva 120 minute naţionale reportabile, 1000 minute în reţea nereportabile, 1000 SMS în reţea nereportabile, fara internet.

 • Victor (Chisinau)

  Am mai postat odata pe tema apropiata, dar nu s-a afisat… Deci eu am procurat un iPhone 4 de la Orange MD cu 9299 lei (MDL), adica 573 EUR, la un abonament (pe care l-am ales fara sa fiu obligat) de 15 lei (MDL), adica 0,90 EUR! Minute nu sunt incluse, tariful este de 0,95 lei (0,05 EUR) per minut in retea primele 60 minute, apoi 60 minute gratuite. Spre alte retele este cu 50% mai scump (0,075 EUR/min). La aceasta se adauga 10 SMS gratuite lunar si 1GB trafic gratuit! Deci, practic, daca nu vorbesc, cu 1 euro pe luna am 1GB trafic gratis lunar! Ma mir ca e o oferta unica in Europa, cu toate ca vorbim de Orange, companie transnationala. Apropo, abonamentul e Fluture 15…

 • Am mai postat odata pe tema apropiata, dar nu s-a afisat… Deci eu am procurat un iPhone 4 de la Orange MD cu 9299 lei (MDL), adica 573 EUR, la un abonament (pe care l-am ales fara sa fiu obligat) de 15 lei (MDL), adica 0,90 EUR! Minute nu sunt incluse, tariful este de 0,95 lei (0,05 EUR) per minut in retea primele 60 minute, apoi 60 minute gratuite. Spre alte retele este cu 50% mai scump (0,075 EUR/min). La aceasta se adauga 10 SMS gratuite lunar si 1GB trafic gratuit! Deci, practic, daca nu vorbesc, cu 1 euro pe luna am 1GB trafic gratis lunar! Ma mir ca e o oferta unica in Europa, cu toate ca vorbim de Orange, companie transnationala. Apropo, abonamentul e Fluture 15…

 • coLin

  in romania merge abonamentul ala al tau cu un euro? daca da, cumpara o mie de bucati si le dai rapid cu minim 6 euro. ai facut 5000 euro dintr-un foc

 • vali

  @Spawn: 🙂 perfect si acum ptr ca ti-ai facut si abonamentul tau cum vrei ii poti ruga pe cele de 12 sa le faca de 9.27 parca cu 125 nationale si 800 in retea. aa dar nu e nimic reportabil.