Sondaj: Sunteti multumiti de ofertele operatorilor de telefonie mobila din Romania?

In Romania exista un singur operator care are abonamente speciale pentru iPhone, Orange Romania, insa situatia se va schimba curand deoarece Vodafone si Cosmote planuiesc sa lanseze iPhone 4 pana la sfarsitul acestui an. Orange Romania are doar 2 tipuri de abonamente disponibile pentru iPhone 4 : Panterna 29 si Pantera 49. Desigur ca aceste abonamente nu sunt obligatorii ci doar facultative, insa sunt singura optiune pentru o persoana care doreste sa achizitioneze un iPhone impreuna cu un abonament special.

Eu nu am avut niciodata un abonament special pentru iPhone de la Orange, si sincer sa fiu nici nu vreau, pentru ca nu am avut nevoie, insa astept de mai bine de un an ca Orange sa introduca in oferta sa niste optiuni de internet pe mobil demne de luat in seama. Minute si SMS-uri avem toti din plin insa iPhone-ul e un device care necesita o conexiune de internet pentru 50% dintre functiile sale iar in momentul de fata niciun operator din Romania nu are optiuni de internet pe mobil care sa merite banii.

Orange are cele 2 optiuni “antice” foarte scumpe, optiunea MySmartphone, care din punctul meu de vedere nu isi merita absolut deloc banii, si noua linie Net News care e utila in principal celor care viziteaza anumite site-uri folosind portalul Orange ca punct de pornire. Situatia nu e diferita nici la Vodafone si la Cosmote e chiar mai rau, insa Cosmote abia acum isi “aranjeaza” reteaua 3G. Digi Mobil are de departe cea mai buna oferta de internet pe mobil, insa din pacate acoperirea lipseste in foarte multe zone ale Romaniei.

Practic, pentru mine, oferta de internet pe mobil m-ar determina sa parasesc Orange pentru un alt operator, insa in momentul de fata nu am unde pleca deoarece toti s-au plafonat la acelsi nivel.

[poll id=”35″]