Prima Pagina Apple Apple va imbunatati MobileMe in 2011

Apple va imbunatati MobileMe in 2011

4

MobileMe, un serviciu facut de Apple pentru utilizatorii produselor Apple, un serviciu cu ajutorul caruia utilizatorii isi pot salva datele, contactele, pozele, e-mailurile pe serverele Apple, date care pot fi mai apoi accesate folosind orice Mac sau iDevice. Apple ofera o suita intreaga de servicii si cere 99$ pe an de la fiecare utilizator, o suma infima pentru unii si mare pentru altii dar aici poate e greseala celor de la Apple care cer plata integrala a serviciului pe un an intreg in locul esalonarii platilor pe perioade mai scurte.

Anyway, MobileMe a fost o principala sursa de frustrari pentru multi utilizatori care s-au trezit ca serviciile oferite de Apple nu functioneaza intotdeauna la fel de bine. Recent compania s-a hotarat sa ofere gratuit serviciul Find My iPhone tuturor posesorilor de iDevice-uri care au iOS 4.2.1 instalat si aceasta decizie nu a picat bine cu foarte multi clienti care pana acum au platit aceasta optiune. Anyway, suparat de modul in care functioneaza MobileMe, un client i-a trimis un e-mail lui Steve Jobs pentru a-si “spune oful” si iata ce i-a raspuns CEO-ul Apple :

Intrebare: I love my iPad and iPhone4 and am a huge fan of yours and all that Apple does. I desperately want to stay inside of Apple’e ecosystem as much as possible.

However, MobileMe is making it very difficult for me to do so. Unreliable/unpredictable syncing, creating duplicate entries (sometimes scores of them), etc. It’s almost unusable.

And I know from forums (including Apple’s own support boards) that I am not the only one experiencing these very real and frustrating problems.

Please tell me it will get better, and soon?

Raspuns: Yes, it will get a lot better in 2011.

Sent from my iPhone

Sec, scurt si la obiect, insa e ceva de urmarit in viitor pentru ca vine de la Steve Jobs si raspunsurile sale la e-mailuri au ecou in viitoarele produse. Eu unul nu folosesc serviciul MobileMe pentru ca in momentul de fata nu ii gasesc utilizatatea. Stiu ca unii dintre voi il folosesc, ce ati dori sa vedeti imbunatatit la el?