Prima Pagina aplicatii CallLock update, adauga o noua functie

CallLock update, adauga o noua functie

CallLock este un nou tweak disponibil in Cydia care ar putea rezolva problema cu senzorul de proximitate pe care multi utilizatori de iPhone 4 o reclama. Practic senzorul de proximitate din iPhone 4 are probleme si uneori aprinde ecranul telefonului in timpul unei convorbiri desi nu ar trebui sa faca acest lucru iar unele persoane se trezesc, ca li se inchid convorbirile din senin. CallLock rezolva aceasta problema prin blocarea ecranului telefonului atunci cand o convorbire este deschisa.

CallLock a fost actualizata in cursul zilei de ieri si acum are 3 functii in loc de 2, ultima functie adaugata numindu-se Proximity Mode :

  • Manual Mode – schimba functionalitatea butonului Power in timpul unei convorbiri si va permite sa blocati ecranul terminalului inainte de a il duce la ureche;
  • Automatic Mode – blocheaza automat ecranul terminalului in momentul deschiiderii unei convorbiri;
  • Proximity Mode – aplicatia va bloca ecranul terminalului de indata ce duceti telefonul la ureche, adica atunci cand senzorul de proximitate detecteaza corpul uman.

Sincer sa fiu aceasta din urma functie ar putea avea efecte destul de diferite in functie de fiecare terminal deoarece exista posibilitatea ca senzorul sa nu detecteze deloc corpul uman si ecranul sa nu fie efectiv inchis. CallLock este disponibila in Cydia pentru 0.99$.

  • B06DAN

    Senzorul de proximitate nu functioneaza cand detecteaza corpul uman. El functioneaza cand este acoperit cu ceva. De exemplu ia un pachet de tigari sau orice si pune-l deasupra telefonului cand vorbesti si ai sa vezi ca se inchide telefonul.

  • AIci e vorba de apeluri si acoperit cu fata, stiu ca ala se declanseaza cand detecteaza orice, dar tu presupun ca duci telefonul la ureche cand vorbest si nu la usa.

  • Eu aveam mari probleme pe 4.1 la iphone 4, acuma cu 4.2.1 s-a cam rezolvat problema dar nu in totalitate. De exemplu la 4.1 intr-o spatamana mi se intampla se se puna pe mute, sa intre in agenda, sa se puna pe speaker cam de 10 ori pe saptamana, acuma la 4.2.1 cam de 2 ori pe saptamana. Deci problema e partial rezolvata ! Cu tweak asta chiar s-ar rezolva problema de tot, pacat ca nu am jailbreak, daca ar aparea in itunes un asemenea program ar fi foarte tare, dar asta ar insemna ca apple sa isi recunoasca si mai mult problema !