CallLock update, adauga o noua functie

CallLock este un nou tweak disponibil in Cydia care ar putea rezolva problema cu senzorul de proximitate pe care multi utilizatori de iPhone 4 o reclama. Practic senzorul de proximitate din iPhone 4 are probleme si uneori aprinde ecranul telefonului in timpul unei convorbiri desi nu ar trebui sa faca acest lucru iar unele persoane se trezesc, ca li se inchid convorbirile din senin. CallLock rezolva aceasta problema prin blocarea ecranului telefonului atunci cand o convorbire este deschisa.

CallLock a fost actualizata in cursul zilei de ieri si acum are 3 functii in loc de 2, ultima functie adaugata numindu-se Proximity Mode :

  • Manual Mode – schimba functionalitatea butonului Power in timpul unei convorbiri si va permite sa blocati ecranul terminalului inainte de a il duce la ureche;
  • Automatic Mode – blocheaza automat ecranul terminalului in momentul deschiiderii unei convorbiri;
  • Proximity Mode – aplicatia va bloca ecranul terminalului de indata ce duceti telefonul la ureche, adica atunci cand senzorul de proximitate detecteaza corpul uman.

Sincer sa fiu aceasta din urma functie ar putea avea efecte destul de diferite in functie de fiecare terminal deoarece exista posibilitatea ca senzorul sa nu detecteze deloc corpul uman si ecranul sa nu fie efectiv inchis. CallLock este disponibila in Cydia pentru 0.99$.