iPad 2 va avea 2 camere, va fi mai subtire si va avea Retina Display

Pana acum au aparut tot felul de zvonuri legate de tableta iPad si faptul ca aceasta ar putea avea 2 camere incorporate. Cea din fata ar urma sa serveasca apelurilor video facute folosind functia FaceTime iar cea din spate ar urma sa fie folosita pentru a face poze sau a inregistra clipuri video la rezolutie mult mai buna. Cel mai nou zvon vine dintr-un articol scris de celebra agentie de presa Reuters care citeaza surse din interiorul companiei Apple dar si surse din interiorul producatorilor de componente pentru iDevices. Unele surse confirma faptul ca in primul semestru al anului 2011 producatorii de componente vor mari capacitatea de productie atat pentru componentele livrate pana acum pentru actuala versiune a tabletei iPda, dar si pentru altele car ar urma sa fie implementate in iPad 2.

Two could only confirm they were ramping up for a new round of production in the first quarter for components previously supplied for the original iPad, while two said the ramp-up was for a new iPad.

Alte surse sustin faptul ca tableta ar urma sa aiba intr-adevar 2 camere, una frontala si una in partea din spate. Mai mult decat atat, se pare ca tableta va fi mult mai subtire si va avea un ecran de rezolutie mare, deci e foarte posibil sa vedem tehnologia Retina Display implementata in iPad 2. Sincer sa fiu era si timpul ca Apple sa faca acest lucru pentru ca Samsung Galaxy Tab are o camere implementate si o tableta iPad 2 fara asa ceva nu ar fi avut la fel de mult succes.

One of those said the revamped model would feature cameras on the front and rear, while the other said the new model would be slimmer, lighter and have a better resolution display.

Sincer sa fiu nu am aflat nimic nou de la Reuters, toata lumea stia deja acest lucru, tot ce mai ramane este sa o vedem odata prezentata.