6 modele manusi pentru utilizatorul de iPhone

Vine iarna si dupa cum stiti deja ecranul capacitiv al iDevice-urilor nu va permite interactiunea prin chiar orice tip de material. Daca aveti manusi din material textil veti observa ca nu puteti interactiona cu ecranul indiferent de cate ori il atingeti si acest lucru se datoreaza faptului ca materialul textil nu e conductiv. Ei bine, industria accesoriilor pentru iDevices este foarte profitabila si foarte diversificata asa ca exista producatori care s-au gandit ca pot scoate bani buni din vanzarea unor modele de manusi special facute pentru utilizatorii de iDevices asa ca iata 6 modele de manusi care va usureaza interactiunea cu iDevice-ul vostru iarna.

Freehands Men’s Gloves

Un manusa cu un concept forte interesant pentru ca la degetul aratator si la degetul mare aveti o posibilitatea de a desface manusa doar pentru degetul respectiv si astfel aveti acces direct cu ambele degeti deci puteti face nu doar swipe/tap ci si zoom in pagini.

Acest model de manusi costa 18$.

The North Face ETIP Glove

Acest model de manusi este special facut cu “xtatic fingercaps” adica in “buricul” degetului aveti montat un material special care permite conductivitate si interactiunea cu ecranul terminalului. E interesant acest model deoarece nu necesita expunerea degetelor pentru folosirea terminalului.

Pretul este de 40$, putin cam mult as zice eu.

Dots Gloves

Acest model este facut dintr-un material special numit “merino lambswool”, adica o lana probabil special tratata. Anyway, materialul permite conductivitatea deci veti avea posibilitatea de a folosi terminalul fara a expune in vreun fel degetul.

Pretul este de 20$ si e destul de rezonabil.

Etre Touchy Gloves

Acest model de manusi nu are nimic special in afara de design. Decetele sunt permanent expuse pentru a permite interactiunea cu dispozitivul asa ca nu e recomandabil sa le folositi in temperaturi extreme.

Acest model costa 32$ si parerea mea este ca nu prea merita banii.

Freehands Women’s Gloves

Aceasta este versiunea pentru femei a primului model prezentat. Ideea de baza e aceeasi insa aici difera doar design-ul.

Pretul este tot 18$.

AGloves

La o prima vedere aceasta pereche de manusi nu se deosebeste cu nimic fata de majoritatea modelelor existente pe piata, insa acest model are fibre de nylon “suflate” cu argint, deci vor permite conductivitatea si interactiunea cu terminalul fara sa le dati jos de pe maini.  Sincer sa fiu acestea par cele mai ok dintre toate modelele prezentate.

Pretul este de 17.99$ si eu as spune ca si-l merita.

So, acum aveti destule modele de manusi din care puteti alege pentru a folosi iDevice-urile iarna acesta, sper sa va fie de folos si va rog sa il share-uiti pentru a da de stire si prietenilor vostri. Sper sa se gaseasca si un distribuitor roman care sa aduca asa ceva la preturi decente.