Prima Pagina Android Google Nexus S mai scump decat iPhone 4 in Marea Britanie

Google Nexus S mai scump decat iPhone 4 in Marea Britanie

Oficial terminalul Google Nexus S va fi disponibil pentru achizitie peste doar cateva zile, insa retailerul Carphone din Marea Britanie a deschis deja pre-comenzile pentru terminal si exista 2 optiuni in ceea ce priveste pretui: prima implica un contract pe 2 ani iar pretul terminalului este de 35£; cea de-a doua va da posibilitatea de a achizitiona terminalul sim- ree(factory unlocked) pentru doar 549.95£.  In comparatie, iPhone 4 sim free costa doar 500£ in Apple Store iar ofertele operatorilor de telefonie scad considerabil pretul de achizitie in functie de abonamentul ales.

Sincer sa fiu sunt foarte surprins de pretul terminalului, ma asteptam sa fie mai ieftin decat iPhone 4 pentru a determina persoanele nehotarate sa renunte la achizitionarea unui iPhone. Parerea mea este ca pretul nu reflecta realitatea, nu concureaza cu cel al iPhone 4 si pentru 50£ probabil multa lume va opta pentru iPhone 4. Sper sa gressc, insa presim ca Nexus S va inregistra vanzari mult mai scazute chiar si decat Nexus One.

Fiti sinceri, ati plati aproximativ 75€ peste pretul unui iPhone 4 doar pentru a va lua un Nexus S? Eu nu. Desigur ca aici vorbim doar de pretul din Marea Britanie, in Italia pretul unui iPhone 4 este identic cu cel al unui Nexus S in Marea Britanie.

 • bOse

  E ceva gen, eu am Nexus S, dar Nexusul tau e mai praf Ca iphone 4-ul meu, nu conteaza, e mai scump ca iphone-ul tau .

 • Tigris Regalis

  Se prefigurează un nou FAIL marca Google, iar dacă nu se pun mai serios pe treabă cu Nexus 3, vom avea chiar o SERIE de insuccese.

  Cât despre Samsung, chiar nu reușește să bată pe Apple la preț!

 • bOse

  Ce legatura are pretul cu telefonul in sine ?