iGrill – termometrul Bluetooth pentru iPhone

Aseara v-am prezentat unul dintre cele inedite accesorii pentru iPhone, un desfacator de capace montat intr-o carcasa foarte interesanta. Astazi vin cu un alt accesoriu, de data aceasta de sinestatator denumit iGrill care este practic un termometru pentru carne ce va transmite prin BlueTooth informatiile culese. iGrill este format din 2 componente, dispozitivul in sine plus aplicatia pentru iPhone care citeste informatiile transmise de dispozitiv.

Dispozitivul iGrill este alcatuit dintr-o sonda metalica atasata la dispozitivul Bluetooth care analizeaza informatiile si le trimite aplicatiei de pe iPhone. De pe iPhone veti vedea tot felul de informatii cu privire la temperatura carnii in care ati introdus sonda, aplicatia si dispozitivul permitandu-va sa verificati temperatura pentru o serie intreaga de tipuri de carne si oferindu-va totodata sfaturi pentru refrigerarea carnii dar si o lista intreaga de retete pentru prepararea ei.

iGrill este un accesoriu foarte util in special pentru bucatari, insa pretul de 100$ ar putea fi destul de piperat pentru multi. Anyway, daca va intereseaza accesoriul atunci achizitia o puteti face de pe site-ul oficial.