Ai cumparat recent un iPhone 4? Ai avut probleme cu semnalul sau senzorul de proximitate?

Senzorul de proximitate si antenele externe sunt principalele probleme ale terminalului iPhone 4, milioane de oameni confruntandu-se cu ele in utilizarea zilnica a terminalului. Problema cu senzorul de proximitate nu este chiar atat de frecvent intalnica, iar iOS 4.2.1 pare a fi rezolvat problema pentru multi dintre utilizatori, insa sunt curios daca terminalele achizitionate recent de la Vodafone/Cosmote prezinta aceasta problema sau ea a fost rezolvata de catre Apple.

Problema cu antenele terminalului e destul de simpla, pentru ca ele sunt amplasate in exterior sunt “vulnerabile” atingerii, adica in momentul in care acoperiti cu mana/degetul partea stanga jos a terminalului veti observa cu scade semnalul. Aceasta problema se manifesta in principal cand sunteti conectat la o retea 3G, pe EDGE/GPRS sunt sanse extrem de mici sa o intalniti asa ca daca testati va rog sa o faceti atunci cand sunteti conectati la o retea 3G.

So, ai achizitionat un iPhone 4 de la Cosmote/Germanos? Ai intampinat vreuna dintre problemele expuse mai sus? Daca se poate as dori sa vad si un clip video in care demonstrezi ca problema nu se manifesta.