Prima Pagina baseband Solutia de unlock pentru iPhone 4 va fi gata in mai putin...

Solutia de unlock pentru iPhone 4 va fi gata in mai putin de o luna

S-a vorbit foarte mult despre o solutie de jailbreak in ultima vreme, iar solutia de decodare pentru iPhone 4 pare a fi cazut pe plan secund insa in realitate nu este asa. Intr-un raspuns dat pe Twitter, Sherif Hashim, cel care a descoperit exploit-ul pentru baseband-urile din iOS 4.1/4.2.1(baseband 02.10.x/03.10.x), a confirmat faptul ca noua solutie d edecodare pentru iPhone 4 va fi disponibila in mai putin de o luna. Mai sus aveti o imagine cu un tweet scris in araba de o persoana care spune ca pe 16 ianuarie va plecat din tara natala, ca are nevoie de decodare si il intreaba pe sherif hashim daca isi va putea decoda terminalul, acesta din urma raspunzand afirmativ.

So, pana pe 16 ianuarie veti putea decoda terminalele iPhone 4 indiferent ce baseband au acestea. Nu se stie deocamdata ce metoda de decodare vor gasi cei de la Dev Team, insa apar in sfarsit vesti pentru cei care asteapta de atata vreme solutia de decodare.

 • Share it please.

 • BogdanC

  16 ianuarie este termenul dat de acea persoana, dar Sherif si Dev Team ar putea-o lansa mai repede. Pare un pic cam relaxat Sherif HAshim in ultimele tweeturi, deci sa speram ca va fi o data de anul acesta. :))

 • Din cauza asta un factory unlocked isi face toti banii.Pana apare solutia de decodare apare iphone 5.Puteam sa cumpar si cu 15 mil telefoane codate insa nu se merita sa il tin pe post de breloc,sau mai nou desfacator de bere ca am vazut ca exista si carcase pt iphone 4 cu functia asta

 • gigica

  pe 14 dec pe twitter sherif hashim a raspuns unui utilizator care intreba daca isi va putea folosii i4 pana de craciun.sherif hashim spunandu-i ca in jurul acelei perioade insa nu poate da o data exacta. urmata de un smile. nu pot posta exact conversatia aici din motive necunoscute cine e interesat gaseste conversatia exacta pe twitter . eu consider raspunsul din 14 dec al lui sherif hashim ca fiind cea mai relevanta dovada ca decodarea va aparea in jurul craciunului. ceea ce inseamna sapt aceasta !

 • speranta moare ultima.

 • Stefan

  🙂

 • dode

  Ai dreptate catalin, asa s-a intamplat si cu iPhone 3GS. A aparut i4 pana au scos unlock.
  Dar ce sa-i faci, iubitorii de gadgeturi care nu au bai suficienti prefera sa cumpere mai ieftin terminale blocate pentru ca la noi inca sunt scumpe, parca am avea salarii de cel putin ca in vezt 😀

 • Pingback: Tweets that mention Solutia de unlock pentru iPhone 4 va fi gata in mai putin de o luna -- Topsy.com()

 • DjCultus

  Când îți iei un terminat codat prima prioritate este aceea de a nu te “avanta” la un update si după aia sa zici ” by mistake” ! Wtf vina e a ta frate si stai ASA ca prostu ! Eu am un 3GS locked si stau pe ver 4.1 făcut cu pwnage pana o sa apară intradevar 4.2 unthethered jailBreak si unlock ! Si sincer nu-mi pasa ca încă nu au apărut , am devenit mai chil de la o vreme ! ASA cum stau si “băieții” :)! Iar treaba ca unlock-ul ptr i4 apare într-o luna e minciuna ! Mai sunt 4 zile si astia ar trebui sa sara cu cadourile 🙂 de iPhone :))( jail bun si ce au mai zis )!

 • Alin

  zaone il va debloca si pe 05.14.02 ?

 • alex

  eu am iPhone 4 blocat at&t cu 4.1 Baseband 01.59.00 shsh incepind de la .4.0 .economie 1000 lei plus ca am iPhone 4 de aproape 6 luni ….pot face ce vreau cu el pot revenii la ce versiune de ios doresc ..ce-mi doresc mai mult ….in 2011 apare iPhone 5 …. cu siguranta tot blocat at&t va fi, dar cind eu primesc iphone 5 ..multi abea dau cu nasul de 4 …asa ca sunt avantaje si dezavantaje ….iar efortul financiar minim …

 • dode

  Nu prea cred ca vor scoate Apple iPhone 5 si nici nu sunt sigur daca se va numi asa.
  Se vinde prea bine iPhone 4 ca sa scoata ei asa repede 5-ul :))
  Poate se va numi iPhone 4 GS (GS stood for Graphics and Sound, the S stands for Speed and Secrecy).

 • vlad

  poate cu softu nou iara strica gps-u si bateria.acuma iara mi.am luat codat

 • Pingback: Solutia pentru downgrade de baseband va fi disponibila in curand()

 • DjCultus

  Inteleg ca Sherif asta e neurosurgeon dar ceilalti ce fac toata ziua ? Are cineva idee ce munca au extra ?

 • Pingback: Solutia de unlock pentru iPhone 4 amanata pana dupa 16 ianuarie()