Solutia de unlock pentru iPhone 4 va fi gata in mai putin de o luna

S-a vorbit foarte mult despre o solutie de jailbreak in ultima vreme, iar solutia de decodare pentru iPhone 4 pare a fi cazut pe plan secund insa in realitate nu este asa. Intr-un raspuns dat pe Twitter, Sherif Hashim, cel care a descoperit exploit-ul pentru baseband-urile din iOS 4.1/4.2.1(baseband 02.10.x/03.10.x), a confirmat faptul ca noua solutie d edecodare pentru iPhone 4 va fi disponibila in mai putin de o luna. Mai sus aveti o imagine cu un tweet scris in araba de o persoana care spune ca pe 16 ianuarie va plecat din tara natala, ca are nevoie de decodare si il intreaba pe sherif hashim daca isi va putea decoda terminalul, acesta din urma raspunzand afirmativ.

So, pana pe 16 ianuarie veti putea decoda terminalele iPhone 4 indiferent ce baseband au acestea. Nu se stie deocamdata ce metoda de decodare vor gasi cei de la Dev Team, insa apar in sfarsit vesti pentru cei care asteapta de atata vreme solutia de decodare.

Articolul precedentLimera1n inca functioneaza pe noile iDevice-uri
Articolul următorVideo: 360 Web Browser schimba modul in care navigam pe web
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.