Video: Motorola Tab teaser. Tableta iPad considerata a fi un iPhone ceva mai mare.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=quI2I8wLPdc[/youtube]

Motorola a publicat astazi un teaser pentru viitoare tableta ce urmeaza sa fie prezentata peste mai putin de o luna in cadrul conferintei CES 2011. Clipul video face o scurta prezentare a tablet pc-urilor lansate pana in prezent, cele mai importante dintre ele fiind tableta iPad care a fost comparata cu …. un iPhone ceva mai mare, dar si tableta Samsung Galaxy Tab care ruleaza Android OS pentru smartphone-uri.

Noua tableta a celor de la Motorola va rula Android Honeycomb, noua versiune a Android OS facuta special pentru tablet pc-uri. Motorola a prezentat foarte sugestiv acest lucru la sfarsit cu ajutorul acelei albine care zboara in jurul logo-ului Motorola. Deocamdata Motorola genereaza doar hype si va ramane de vazut daca noua lor tableta va fi sau nu competitiva si cel mai importat, ce va avea in plus fata de iPad 2.

11 COMENTARII

  1. @amrandi… nu ai intales din prezentare ca toate sunt dispuse cronologic?!…iPad a fost primul… dupa care galaxy… urmeaza motorola

  2. Am vazut reclama mai devreme altundeva, bine zis, doar ceva lipseste, PRIMUL tablet complet ever este HTC Advantage care si acum il bate la fund pe Ipad, doar ca pe atunci HTC nu era un nume foarte cunoscut

  3. bun clipul. Mi-a placut chiar daca nu sunt de acord cu ei.
    @cucubau HTC nu este prea cunoscut nici acum; ce sa mai vorbim de HTC stift. Nici tu nu ti-ai amintit numele din prima.

  4. Si PC-ul meu e un laptop urias , si Galaxy Tab e un Galaxy S urias , etc

    Stupida reclama Motorola care acum 2 ani erau cu 2 picioare in groapa , s-au mai salvat cu DROID si acum si-au luat nasul la purtare .