Infinity Blade update disponibil maine

V-am spus saptamana trecuta ca Chair Entertainment pregateste un update pentru jocul Infinity Blade si iata ca de maine acesta va fi disponibil gratuit in AppStore. Noul update va fi gratuit doar pentru cei care au achizitionat deja jocul, restul avand posibilitatea de a achizitiona aplicatia cu noul update gata instalat. Seful echipei de dezvoltatori care se ocupa de Infinity Blade a promis ca urmatoarele update-uri vor adauga un plus de valoare acesti joc descarcat de sute de mii de oameni in scurta perioada trecuta de la lansarea sa si pana in prezent.

Iata ce va aduce nou update-ul de maine :

  • 5 new swords and shields, 5 new helmets and a new armor;
  • The maximum level of the character changed from 40 to 45!;
  • The new creature devours the bones of it’s victims and makes swords and shields from them;
  • Added the possibility to listen to tracks from you iPod library while playing;
  • Optimizations and resolution of some minor bugs.

Maine vom avea acest nou update disponibil in AppStore si va voi anunta printr-un articol de indata ce il voi vedea disponibil.

Pretul initial:
Nume:
Infinity Blade

4.99





Developer: Chair Entertainme…
Universala
Categoria: Games


Descriere: The #1 grossing iTunes App! IGN’s iPhone Game of the Year! NEW FREE CONTENT on the way! See below for more details.

Thanks for making Infinity Blade the #1 grossing App on iTunes!

From Epic Games award-winning studio, ChAIR Entertainment, comes Inf…


Dimensiunea aplicatiei este: 318.2 Mb


4 COMENTARII

  1. zaone, vreau sa iti spun ca nu ai concurenta in Romania la capitotul news pt iDevice-uri…chiar azi m-am convins de lucrul asta! ai cele mai multe si bune posturi, ce sa mai spun de concursuri sau sfaturi! as da nume, dar mai bine nu…le-ai luat fata de mult 😉 BRAVO si tine-o tot asa! o sa te incurajez pe cat de mult pot!

  2. apropo, imi poti lasa un id de social network unde as putea sa vb cu tine in timp real? am o propunere draguta pentru tine:) trimite pe mail sau mesaj pe facebook cu un mess, skype sau orice altceva:)