Asphalt 6: Adrenaline acum in AppStore si Angry Birds HD update

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Op-2MQMahQ[/youtube]

Asphalt 6: Adrenaline, mult asteptatul joc al seriei Asphalt este incepand de aseara disponibil in AppStore-ul romanesc! Gameloft a lucrat intens la aceasta noua versiune a jocului si sunt sigur ca veti aprecia munca depusa de dezvoltatorii celei mai mari companii producatoare de jocuri pentru iOS. Firemint a lansat Real Racing 2 saptamana trecuta si Gameloft incearca sa ne uimeasca saptamana aceasta cu un nou racing game diferit fata de cel al companiei Firemint deoarece Asphalt 6 ne propune un tip de gameplay mult mai dinamic cu un scenariu total diferit si curse desfasurate pe drumuri din zone arhicunoscute ale lumii.

Daca Aspalt 6: Adrenaline va reusi sa intreaca Real Racing 2 la vanzari vom vedea in zilele urmatoare, pana una alta il puteti achizitiona acum din AppStore si va puteti face singuri o parere cu privire la acest nou joc.

Pretul initial:
Nume:
Asphalt 6: Adrenaline

5.49





Developer: Gameloft S.A.
Categoria: Games


Descriere: Feel the thrill of racing like never before in the newest adrenaline-pumping edition of the Asphalt series.

BUILD YOUR DREAM COLLECTION
Discover 42 cars and bikes from Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Ducati and other world-class manufacturers. Colle…


Dimensiunea aplicatiei este: 557.1 Mb


Angry Birds HD, versiunea pentru iPad a celebrului joc, a fost actualizata aseara cu cateva noutati destul de interesante si care trebuiau implementate de ceva vreme. Noua versiune este disponibila ca si update gratuit pentru cei care au achizitionat deja aplicatia, restul persoanelor trebuind sa o achizitioneze. Angry Birds este unul dintre cele mai descarcate jocuri din AppStore dar si unul dintre jocurile care a generat cel mai mare profit dupa acceptarea in AppStore.

Iata ce aduce nou acest update :

  • A NEW THEME IN THE FRONTIER BADLANDS
  • 15 NEW LEVELS – NO BELLYACHIN’
  • A NEW GOLDEN EGG FOR Y’ALL CITY SLICKERS
  • GAME CENTER SUPPORT
  • COWBOY UP WITH THE MIGHTY EAGLE

Pretul initial:
Nume:
Angry Birds HD

3.99





Developer: Chillingo Ltd
iPad Only
Categoria: Games


Descriere: The survival of the Angry Birds is at stake. Dish out revenge on the green pigs who stole the Birds eggs. Use the unique destructive powers of the Angry Birds to lay waste to the pigs fortified castles. Angry Birds features hours of gameplay, challenging …


Dimensiunea aplicatiei este: 19.6 Mb