Concurs: Castiga un voucher de 50€ de la Mos Craciun!

Va spuneam ieri ca astazi voi demara un concurs al carui premiu va ajunge sub bradul unui norocos cititor al zaone.ro si incepand de acum va puteti inscrie pentru a castiga un voucher de 50€ ce poate fi folosit in magazinul online Orange pentru a achizitiona orice doriti voi din oferta lor.

Anul acesta Orange Romania a desfasurat o campanie sub denumirea “o noua zi, o noua surpriza” prin care a oferit reduceri la achizitionarea unui laptop/telefon mobil ori la incheierea unui abonament prin magazinul online, sau minute gratuite pentru anumite abonamente. Reducerile au fost oferite prin intermediul unor surprize zilnice din Calendarul surprizelor.

Pentru a participa la concurs trebuie sa va uitati prin Calendarul surprizelor de pe site-ul Orange, sa analizati ofertele precedente, sa va uitati la indiciul pentru ziua de maine si sa lasati un comentariu in care sa spuneti ce surpriza va pregati maine Orange pentru clientii sai. Trebuie sa specificati cat mai multe detalii : daca e vorba de un abonament/laptop/smartphone/accesoriu, daca la acesta va fi oferita o reducere(procentuala sau in bani)/minute in retea, etc. Ideea principala este sa va uitati peste surprizele oferite de Orange dar si la indiciul zilei de maine si pe baza lor sa ghiciti sau sa fiti cat mai aproape de a ghici ce surpriza va oferi Orange maine. Va rog sa nu fiti zgarciti cu detaliile, va conta foarte mult pentru alegerea castigatorului.

Cel care ofera cele mai multe detalii si este cel mai aproape de surpriza anuntata de Orange maine va castiga un voucher de 50€ ce poate fi folosit in magazinul online Orange pana pe 15 ianuarie 2011.

Concursul va lua sfarsit diseara la ora 00:00 cand pe baza comentariilor voastre vom vedea cine este cel mai aproape de surpriza anuntata de Orange. Maine la ora 12:00 voi anunta castigatorul in cadrul unui articol. Fiecare participant are dreptul sa “ghiceasca” doar o singura data asa ca folositi-va comentariul wisely.

Som puneti-va mintea la incercare si faceti-va o surpriza frumoasa Craciunul acesta 😉