Prima Pagina Apple Video: iPad 2 confirmata de un angajat Apple?

Video: iPad 2 confirmata de un angajat Apple?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DdPvQkGgezU[/youtube]

In clipul video de mai sus avem o presupusa confirmare a faptului ca iPad 2 va fi anuntata in luna ianuarie de catre Apple, chiar din “gura” unui angajat Apple. In clipul de mai sus avem o inregistrare a unei discutii dintre un client si un angajat Apple pe o platforma de chat prin care angajatii Apple ofera asistenta online. Puteti observa ca acolo acel presupus angajat Apple sustine ca iPad 2 va fi anuntata in luna ianuarie a acestui an, dar noi toti stiam deja acest lucru.

Recent un angajat Apple ar fi publicat pe un blog faptul ca poti fi concediat din companie daca discuti despre produse ce nu au fost inca lansate indiferent daca mentionezi numele acestora sau numele de cod folosit in interiorul companiei pentru a il identifica. Indiferent daca acest clip video este adevarat sau nu, noi deja stiam ca iPad 2 va fi anuntata in ianuarie.

 • DjCultus

  Da stim asta ! Negru asta ce vrea sa ne anunte ? Ceva ce stim deja ? shh :))

 • B06DAN

  negru vrea sa ne anunte ca il dau afara cei de la apple ca a aparut in public fara acordul lor. Ha ha ha

 • ce frumos vorbesc astia de la relatii cu clientii , nu ca la noi

 • Pingback: Tweets that mention Video: iPad 2 confirmata de un angajat Apple? -- Topsy.com()

 • claudieux

  are 190 de vizualizari. cred k numai noi ce de pe zaone ne-am uitat :)) adi, de pe ce surse ai luat “baietul” asta care nici in engleza nu stie sa citeasca? :))

 • 9to5mac.