Video: Toate realizarile companiei Apple in anul 2010

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0Y40urnlymc[/youtube]

Un 2010 plin de impliniri pentru compania Apple, de la anuntul privind atingerea cifre de 3 miliarde de descarcari prin iTunes si pana la lansarea iOS 4.2 pentru iDevices, anul 2010 a fost cel mai profitabil din istoria companiei. iPad si iPhone 4 au generat cele mai multe vanzari pentru compania Apple si probabil anul 2011 va fi cel putin la fel de bun pentru compania ale carei produse le folosim zilnic si care ne fac viata mai usoara.

Care considerati a fi cea mai mare realizare a anului pentru Apple?

8 COMENTARII

  1. Parerea mea , cea mai mare realizare a fost aceea de a-si multumi clienti care devin numerosi pe zi ce trece ! Bravo lor , ii astept cu drag si in 2011 !

  2. iPad categoric, prin acesta au devenit o companie recunoscută și apreciată universal, au scăpat definitiv de caracterizarea de producător de nișă (de electronice care se adresează doar pieței high-end) și au devenit “la modă” în aproape toată lumea și mai ales cu clienți de toate vârstele și “buzunarele”.

  3. sunt sigur ca 2011 va fi si mai bun pentru apple si tot asa in fiecare an vor revolutiona piata mai mult sau mai putin dar o vor face 🙂 go apple 🙂