Prima Pagina Apple Noul logo antena proiectat de Apple

Noul logo antena proiectat de Apple

Intregul scandal privind antenele terminalului iPhone 4 i-a determinam pe cei de la Apple sa proiecteze o noua antena pentru viitoarele dispozitive iar ceea ce vedeti in imaginea de mai sus reprezinta noul logo antena ce probabil va fi implementat in viitoarele terminale iPhone sau poate chiar in viitoarele Mac-uri. Noua antena ar urma sa fie plasata in spatele celebrului logo de pe iDevices pentru a impiedica obturarea semnalului prin acoperirea respectivei zone cu mana sau prin contactul cu alte materiale.

Nu stiu cat de buna este aceasta decizie daca logo-ul va fi conectat efectiv la antena, insa daca va fi vorba doar despre plasarea antenei in spatele sau atunci revenim la situatia terminalelor iPhone 3G/3GS. Ce parere aveti, va rezolva acest nou brevet intreaga problema cu semnalul?

  • Pingback: Tweets that mention Noul logo antena proiectat de Apple -- Topsy.com()

  • Fabby

    Sau gafat odata…nu cred ca o fac si a doua oara…din greseli invata

  • sebi

    De ce numai la iPhone s-a auzit de problema cu pierderea semnalului? Nici telefoanele facute acum 10 ani nu aveau problema asta.

  • fabby

    Sebi traiesti intr`o lume a fanteziei? Toate telefoanele facute acum 10 ani au antena de un metru cum sa pierzi zemnal la ele? Semnal pierde si htc si nokia si blackberry…se pare ca ai dormit cand a fost scandalul “antennagate”. O explicatie logica de ce sa facut tam tam e pt ca apple lea cam dat ceata la toti si nimeni nu se ridica la nivelul lor…cum scot ei ceva hopa si alte companii scot 10 medele de “ipad”. Cum sa exagerat cu Foxconn asa sa exagerat si cu “antennagate”.