iPhone 4 disponibil la Orange, dispare de la Cosmote si Vodafone

Dupa cateva zile de absenta din magazinul online al Orange, iPhone 4 16GB a reaparut astazi in oferta si este disponibil pentru comenzile online. Am speculat faptul ca Orange ar putea introduce o noua oferta pentru terminalul iPhone 4 insa deocamdata nu s-a schimbat nimic, abonamentele sunt aceleasi si e foarte probabil ca nimic sa nu se schimbe in viitorul apropiat.

Cosmote, operatorul care are cele mai bune preturi din Romania pentru iPhone 4 factory unlocked, pare sa fi ramas fara terminale iPhone 4 in Bucuresti, cel putin asa mi-a spus Victor(dezvoltatorul aplicatiei pentru zaone.ro) care a incercat astazi sa achizitioneze unul dar nu a gasit in Bucuresti. Am aflat ca iPhone 4 este disponibil si la unele sedii Romtelecom dar si la unele magazine Internity, ma rog este disponibil doar in teorie pentru ca practic nu exista nicaieri.

Despre Vodafone nu stiu nimic, nu stiu daca vanzarile merg bine pentru ei sau nu, insa in magazinul lor online nu veti gasi nici un terminal iPhone 4 disponibil.

Sa fi avut operatorii vanzari atat de bune zilele acestea incat au ramas fara terminale iPhone 4 in stoc? Daca e sa ne luam dupa informatiile oferite atunci am putea spune ca da. Sincer sa fiu, la cate reclame pentru iPhone 4 am vazut la TV zilele acestea nici nu ma mira.

UPDATE: Se pare ca nici la magazinele din provincie nu exista iPhone 4, cel putin la Cosmote.