Despre noul forum

Acum o saptamana v-am cerut sa donati bani pentru noul forum al acestei comunitati, ma bucur ca ati raspuns pozitiv chemarii si datorita efortului vostru am reusit sa cumpar si sa instalez noua platforma. Deocamdata noul forum nu este gata pentru ca nu am reusit sa gasesc o tema potrivita pentru el. Desigur ca nici un logo nu are asa ca asa avea nevoie de cineva care ar fi dispus sa ii faca un logo frumos, nu doar cu text ci si cu imagini. Deasemenea as dori sa stiu daca e cineva dispus sa ma ajute sa gasesc o tema, pentru vbulletin 4.1, potrivita si eventual sa o customizam daca e nevoie.

Astea sunt singurele 2 lucruri care mai trebuie facute, in rest forumul e gata si de indata ce vor fi aceste 2 lucruri rezolvate il veti putea folosi fara probleme.

16 COMENTARII

 1. Well, de ce nu trecem si Zaone.ro pe CMS-ul de la vBulletin ? 😀 are tool wordpress >> vBulletin pt transfer si mi se pare si mai..integrat.
  Daca nu… fa un bridge intre wordpress – vBulletin, asa cei care au cont pe forum pot posta direct si aici..and so on.
  Te pot ajuta eu cu vBulletin, iti aratasem eu applemod acum cateva luni cand am vb pe mail daca iti mai amintesti.
  Let me know daca ai vreo problema.

  Toate cele bune si Sarbatori Fericite !

 2. Salut, daca inca mai ai nevoie de ajutor pentru a gasii o tema potrivita pentru vB da-mi un mail (la adresa care am folosit-o pentru acest coentariu). De asemenea, as mai avea niste propunerii interesante in legatura cu script-ul pentru forum. 😉

 3. hahahaha. mare tzeapa cu vb 4.1 😀 bine, daca n-ai trafic s-ar putea sa fie ok dar suge la greu.
  user de iphone4 cu 4.2.1 si dezvoltator vb 4.1 la craiovaforum.ro (probabil cel mai customizat forum vb cel putin din romania)

 4. asta zic, ne-am chinuit cu vb 4.1 si nu-i doresc altcuiva asta. de asta rad – nu de tine, nu de incercare ci de chinurile iadului prin care o sa treci. i’m of no help though.

 5. Well voi aveti zeci de mii de vizitatori zilnic, eu deocamdata nu am asa ceva deci cred ca e safe treaba. Anyway, got some spare time for a few questions?