Schitele carcaselor pentru tableta iPad 2

Pana acum au aparut tot felul de zvonuri in legatura cu design-ul si functiile noii tablete iPad 2 insa acum avem pentru prima oara schitele unor carcase facute pentru noua tableta. In imaginile acestui articol vezi observa ca tot ceea ce s-a zvonit pana acum despre iPad 2 se regaseste in schitele acestor carcase, dar defapt era destul de logic avand in vedere ca multe dintre zvonuri s-au nascut pe baza carcaselor aparute.

In imaginile de mai sus se poate observa ca schitele acestei carcase au marcate un locas pentru camera noii tablete iPad, insa aceleasi schite releva faptul ca, carcasa din spate a tabletei iPad va fi plata, asemanatoare celei din terminalele iPod Touch. Conform celor care au dezvaluit aceste schite, gaura pentru camera din spate a tabletei iPad este de aceeasi marime precum cea a carcaselor pentru iPhone 4 deci e posibil sa vedem acelasi model de camera.

Ultimul zvon lansat chiar astazi indica faptul ca noua tableta ar putea avea un port USB sau micro-USB deoarece Uniunea Europeana va forta producatorii de terminale mobile sa adopte acest standar pentru incarcarea dispozitivelor. E greu de spus cu certitudine daca Apple va respecta aceste reguli sau nu, insa nu cred ca si-ar permite sa isi puna in pericol prezenta pe piata europeana avand in vedere ca acest continent are o contribuie foarte insemnata la veniturile anuale ale companiei.

So, ce parere aveti, cate dintre aceste informatii sunt adevarate?