Prima Pagina accesorii Schitele carcaselor pentru tableta iPad 2

Schitele carcaselor pentru tableta iPad 2

Pana acum au aparut tot felul de zvonuri in legatura cu design-ul si functiile noii tablete iPad 2 insa acum avem pentru prima oara schitele unor carcase facute pentru noua tableta. In imaginile acestui articol vezi observa ca tot ceea ce s-a zvonit pana acum despre iPad 2 se regaseste in schitele acestor carcase, dar defapt era destul de logic avand in vedere ca multe dintre zvonuri s-au nascut pe baza carcaselor aparute.

In imaginile de mai sus se poate observa ca schitele acestei carcase au marcate un locas pentru camera noii tablete iPad, insa aceleasi schite releva faptul ca, carcasa din spate a tabletei iPad va fi plata, asemanatoare celei din terminalele iPod Touch. Conform celor care au dezvaluit aceste schite, gaura pentru camera din spate a tabletei iPad este de aceeasi marime precum cea a carcaselor pentru iPhone 4 deci e posibil sa vedem acelasi model de camera.

Ultimul zvon lansat chiar astazi indica faptul ca noua tableta ar putea avea un port USB sau micro-USB deoarece Uniunea Europeana va forta producatorii de terminale mobile sa adopte acest standar pentru incarcarea dispozitivelor. E greu de spus cu certitudine daca Apple va respecta aceste reguli sau nu, insa nu cred ca si-ar permite sa isi puna in pericol prezenta pe piata europeana avand in vedere ca acest continent are o contribuie foarte insemnata la veniturile anuale ale companiei.

So, ce parere aveti, cate dintre aceste informatii sunt adevarate?

 • Cashix

  Pai e simplu,daca UE cere asta,Apple va oferi 🙂

 • Cu Apple nimic nu e simplu. Imi vine atat de greu sa ced ca Apple va renunta la celebrul port de 30 pini.

 • Cr1st1one

  Ce probleme are UE… port Mini USB in toate terminalele mobile si Windows fara Internet Explorer…. absolut penibil.

 • La PE, ca la toate parlamentele de altfel, se face lobby pentru anumite masuri. Cei care investesc cel mai mult castiga.

 • Tigris Regalis

  UE încearcă să creeze piețe concurențiale pentru accesorii (și browsere sub Windows) pentru că aceasta ar fi în folosul consumatorului.

  Acum nu prea cred că UE s-a referit la orice echipament mobil, ci doar la telefoanele mobile (ar fi ciudat dacă toate laptop-urile, camerele foto sau video, media player-ele portabile, aparatele de ras și periuțele de dinți electrice ar funcționa toate cu aceleași încărcătoare USB), deci s-ar putea ca această speculație cu privire la portul USB pe iPad să nu se adeverească prea curând.

 • adrian

  Ba eu cred ca e o treaba buna ,de cate ori ai avut nevoie de un incarcator pt iphone si nu aveam trebuia sa merg la masina si sa-l las la incarcat ,sper ca aceasta solutie sa rezolve treaba

 • @Tigris Regalis: Se refera la terminalele mobile deci tablet pc-uri(aici e cu poate, din ce am citit eu categoria asta nu ar fi inclusa), telefoanel mobile, chestii de genul asta.

 • o sa includa adaptoare in pachet

 • Tigris Regalis

  @zaone: Eu am înțeles că se referă doar la telefoane mobile și cred că ar fi ciudat ca tablet-urile, categorie care le include și pe acelea cu Windows și tastatură, să fie asimilate telefoanelor, asta ar însemna că și netbook-urile și până la urmă și notebook-urile să se încarce prin USB, deci transformatorul ar trebui fie standardizat (treabă complicată, depinde de configurația hardware și de topografia circuitelor interne), fie integrat în device, ceea ce ar îngreuna device-ul semnificativ și inutil. Nu cred că UE se referă la asta (cel puțin deocamdată).