Fii sufletul petrecerii de revelion cu aplicatia pentru bancuri!

Bancuri Ok este o noua aplicatie pentru iDevices lansata ieri in AppStore. Dupa cum ii spune numele, aplicatia este plina de bancuri care cu siguranta va vor aduce aprecierea celor din jur. Aplicatia este gratuita in AppStore deocamdata asa ca va recomand sa o luati acum. Bancuri Ok a fost facuta de catre dezvoltatorul aplicatiei Liga I Romania deci merita descarcata.

Cele mai multe si cele mai tari bancuri direct pe iPhone-ul tau!
Descarca aplicatia care contine cele mai noi bancuri! Atent selectate dupa cele mai cautate categorii, le poti impartasi si prietenilor cu optiunea Share on Facebook, Twitter sau Email.

Pretul initial:
Numele:
Bancuri OK

Gratuit

Developer: Stanislav Bandol
Categoria: Entertainment


Descriere: Cele mai multe si cele mai tari bancuri direct pe iPhone-ul tau!
Descarca aplicatia care contine cele mai noi bancuri! Atent selectate dupa cele mai cautate categorii, le poti impartasi si prietenilor cu o…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.4 Mb


Articolul precedentSondaj: Cel mai bun produs Apple al anului 2010?
Articolul următorLa Multi Ani 2011!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.