La Multi Ani 2011!

2010… an de criza, an cu multe produse noi de la Apple, an in care tableta iPad ne-a fost prezentata de catre Apple, an in care iPhone 4 a doborat toate recordurile in materie de vanzari, an in care ne-am unit pentru a discuta despre produsele noastre preferate. Indiferent cum a fost anul trecut, trebuie sa ne gandim ca 2011 va fi un an mai bun, dar mai mult decat atat trebuie sa muncim sa il transformam intr-un an mai bun.

Anul acesta am incercat si sper ca am reusit sa fac din zaone.ro locul unde puteti afla toate noutatile despre Apple, locul in care puteti discuta despre orice legat de Apple, locul in care orice iubitor de iDevice-uri se simte „ca acasa”. Daca v-a placut cum s-au desfasurat lucrurile aici anul acesta atunci stati sa vedeti ce v-am pregatit pentru anul viitor. Inceputul anului va aduce niste surprize foarte interesante dar si importante pe zaone.ro si va invit sa faceti parte din ele, va asigur ca nu veti regreta. Voi incerca sa va depasesc asteptarile si va multumesc pentru contributia adusa la dezvoltarea acestui site, care sunt convins ca fara voi nu ar exista!

Acestea fiind zise, va urez un an nou fericit, plin de sanatate, de implinire sufleteasca, de implinire pe plan profesional si nu in ultimul rand de implinire pe plan sentimental. Fie ca 2011 sa va faca mai buni si sa va aduca tot ce va doriti!

La Multi ani!

Articolul precedentFii sufletul petrecerii de revelion cu aplicatia pentru bancuri!
Articolul următorWelcome to 2011!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.