La Multi Ani 2011!

2010… an de criza, an cu multe produse noi de la Apple, an in care tableta iPad ne-a fost prezentata de catre Apple, an in care iPhone 4 a doborat toate recordurile in materie de vanzari, an in care ne-am unit pentru a discuta despre produsele noastre preferate. Indiferent cum a fost anul trecut, trebuie sa ne gandim ca 2011 va fi un an mai bun, dar mai mult decat atat trebuie sa muncim sa il transformam intr-un an mai bun.

Anul acesta am incercat si sper ca am reusit sa fac din zaone.ro locul unde puteti afla toate noutatile despre Apple, locul in care puteti discuta despre orice legat de Apple, locul in care orice iubitor de iDevice-uri se simte “ca acasa”. Daca v-a placut cum s-au desfasurat lucrurile aici anul acesta atunci stati sa vedeti ce v-am pregatit pentru anul viitor. Inceputul anului va aduce niste surprize foarte interesante dar si importante pe zaone.ro si va invit sa faceti parte din ele, va asigur ca nu veti regreta. Voi incerca sa va depasesc asteptarile si va multumesc pentru contributia adusa la dezvoltarea acestui site, care sunt convins ca fara voi nu ar exista!

Acestea fiind zise, va urez un an nou fericit, plin de sanatate, de implinire sufleteasca, de implinire pe plan profesional si nu in ultimul rand de implinire pe plan sentimental. Fie ca 2011 sa va faca mai buni si sa va aduca tot ce va doriti!

La Multi ani!

42 COMENTARII

  1. Un sincer “La Multi Ani!” celui fara de care zaone.ro nu ar exista. Un An Nou plin de impliniri si bucurii pe toate planurile!

  2. La multi ani tuturor membrilor comunitatii zaone! Va doresc sanatate, fericire si sa aveti parte de cele mai tari gadgeturi create de apple!

  3. La multi ani si sanatate, si din partea mea, pentru toti, si mai ales lui zaone pentru munca depusa si pentru tot ajutorul dat comunitatii!

  4. La multi ani si tot ce iti doresti sa se implineasca. Iar cititorilor tai le doresc sa intre in posesia a cat mai multe iDevice-uri noi in anul care vine

  5. La multi ani si sa avem un an mai bun! Avem nevoie.

    Multumim zaone pentru tot si speram sa gasim acelasi informatii interesante, pe zaone.ro si in anul care urmeaza!

    La multi ani si la mai mare!

  6. In primul rând la mulÈ›i ani Zaone pentru munca depusă in a ne tine la curent cu lumea apple si nu numai ! In al 2 lea rând sa fi sănătos bogat si iubit si nu in ultimul rând si tuturor Apple fan boys-alor ;))… Si nu numai ! La mulÈ›i ani tuturor sa ne auzim cu bine in anul 20200 :))..!