Prima Pagina Apple Folosirea functiei FaceTime cu un Mac s-ar putea dovedi problematica

Folosirea functiei FaceTime cu un Mac s-ar putea dovedi problematica

Cu ceva timp in urma Apple a lansat o aplicatie FaceTime pentru utilizatorii de Mac-uri, aplicatia avand rolul de a permite utilizatorilor de Mac-uri sa faca apeluri video prin FaceTime cu orice iPhone 4/iPod Touch 4G. Problema aplicatiei de pe Mac sta in faptul ca nu este capabila sa citeasca, corect numerele de telefon adaugand un punct de demarcatie intre cifre. Datorita acestei demarcatii nu pot fi initiate apeluri FaceTime de pe Mac, toate tentativele rezultand intr-o eroare identica, cu cea din mesajul de mai sus.

Problema poate fi rezolvata foarte simplu prin editarea contactelor din Mac folosind aplicatia Contacts. Deschideti acea aplicatie, selectati contactele dorite si editati numarul de telefon din dreptul fiecaruia. Dupa ce editati numarul, acesta ar trebui sa fie afisat corect in FaceTime si aplicatia ar trebui sa initieze fara probleme apelurile.

  • Eu nu am avut problema asta pana acum. Nu am facut nimic special la numerele de telefon. Sunt aceleasi inca de cand aveam un N81 si sunt sincronizate din iPhone cu Address Book si Google Contacts.
    Am facut acum o proba si a mers. Poate nu am inteles bine, numerele sunt salvate in agenda sau scrise manual?

  • Presupun ca e vorba despre numere scrise manual.

  • Pingback: Tweets that mention Folosirea functiei FaceTime cu un Mac s-ar putea dovedi problematica - #facetime #mac -- Topsy.com()

  • gagauza

    nici eu nu am avut problema idem alex

  • am facut asta acum o saptamana . nu puteam sa sun manual asa ca am pus nr in Contacts . de asemenea e necesar Snow Leopard 10.6.4 sau mai mare . in rest merge perfect . Un An NOU FERICIT !! Sanatate la toata lumea !!!!