V-a afectat in vreun fel primul \”mare\” esec al Apple din 2011?

Ieri dimineata zeci de milioane de posesori de iDevices au descoperit cu stupoare ca alarmele setate in aplicatia clock refuzau sa se declanseze. Problema nu e chiar atat de grava deoarece exista o metoda de a rezolva problema prin setarea alarmei pe Repeat pentru mai multe zile. Un purtator de cuvant al companiei Apple si-a intrerupt concediul pentru a anunta ca problema a fost adusa la cunostinta companiei si se va rezolva de la sine pe 3 ianuarie, desigur nimeni nu stie cum sau de ce se va rezolva singura abia atunci.

We’re aware of an issue related to non repeating alarms set for January 1 or 2. Customers can set recurring alarms for those dates and all alarms will work properly beginning January 3.

Desi problema se va rezolva de la sine, totusi nu e prima care afecteaza aplicatia Clock si presim ca nu va fi nici ultima avand in vedere ca Apple nu reuseste sa calibreze corespunzator aplicatia. Pentru multi acest nou esec a fost un bun motiv de a lua in ras Apple si iOS-ul care a inceput cu stangul anul 2011, insa pentru unii  problema a insemnat o intarziere la serviciu sau cine stie ce alte probleme.

Personal nu vad o asa mare problema in faptul ca alarma aplicatiei Clock nu suna pe 1/2 ianuarie si consider ca orice sistem de operare are problemele sale, indiferent de cine este facut.

Pe voi cum v-a afectat acest bug?