6 dintre cele mai asteptate jocuri pentru iDevices

In perioada sarbatorilor de iarna companiile dezvoltatoare de jocuri pentru iOS s-au grabit sa ofere cele mai bune promotii insa nu au uitat sa me prezinte si cateva teasere pentru jocuri ce vor fi disponibile anul acesta. Gameloft, EA Games sau Square Enix sunt cele mai cunoscute companii de la care vor veni unele dintre cele mai bune jocuri ale anului 2011. Mai jos aveti o lista cu 6 dintre cele mai asteptate jocuri din 2011, lista facuta de site-ul pocketgamer.com.

Dead Space – EA Games

Dead Space pentru iDevices este continuarea celebrei serii disponibile pe console. Actiunea jocului se desfasoara intr-un viitor indepartat unde navele spatiale si armele cu laser sunt mai mult decat “obisnuite” pentru oricine. Jocul urmeaza sa fie lansat in luna ianuarie si ar trebui sa fie o combinatie intre gameplay complex, storyline plin de aventura si o grafica apropiata de cea din Infinity Blade.

StarFront: Collision – Gameloft

Un teaser video pentru StarFront: Collision am vazut luna trecuta in cadrul Advent Calendar organizat de compania Gameloft. Compania se axeaza pe un joc asemanator cu StarCraft 2, deci vorbim despre un joc de strategie cu un storyline asemanator celui din jocul dezvoltat de Blizzard. Pana acum RTS-urile nu avut prea mare succes pe iDevices datorita faptului ca este destul de greu de jucat un joc de strategie pe ele, insa va fi interesant de vazut ce ne pregateste Gameloft.

Anomaly: Warzone Earth – 11 bit Studios

Jocurile de tip tower defense sunt favoritele mele si din pacate am fost destul de dezamagit sa aflu ca in AppStore exista destul de putine. Cele existent sunt destul de slab construite insa jocul celor de le 11 bit Studios ar trebui sa schimbe modul in care privim acest gen de jocuri. Dezvoltatorii promit ca vom avea parte de grafica high-end si unitati cu o serie intreaga de optiuni pana acum indisponibile.

Chaos Rings 2 – Media.Vision/Square Enix

Chaos Rings 2 este continuarea jocului lansat de Square Enix cu destul de mult timp in urma. De data aceasta vorbim despre o versiune 3D a jocului care ar trebui sa fie cat mai apropiata de cea disponibila pe console. Noua versiune ar trebui sa aduca, cateva caractere si scenarii noi, insa deocamdata prea multe nu se stiu despre joc.

Final Fantasy Tactics: The War of the Lions – Square Enix

Pe langa Chaos Rings 2, Square Enix lucreaza si al o noua versiune a jocului Final Fantasy. Nu se stiu prea multe despre aceasta versiune a jocului insa se presupune ca va avea incluse o parte dintre elementele versiunii pentru console si probabil o grafica usor imbunatatita.

The Shadow Sun – Ossian

The Shadow Sun este unul dintre RPG-urile anului 2011 care probabil ne va schimba modul in care privim acest gen de jocuri. Jocul este construit pe un motor grafic performant asa ca din acest punct de vedere nu ar trebui sa existe probleme. Pe partea de gameplay dezvoltatorii promit o serie intreaga de caracteristici si atributii foarte detaliate pentru fiecare personaj iar asta cu siguranta va atrage fanii genului.

11 COMENTARII

  1. zaone sti ce mi-as dori de la tine !! As vrea daca vrei sa imi faci niste prt Screen la aplicatiile si la jocurile pe care le folosesti tu !! plss

  2. Un printscreen cu aplicatiile si jocurile tale?Prostia nu are limite?Cristoase mare…….ma gandesc din ce in ce mai mult sa incetez vizitarea acestui site,sau cel putin sa ma abtin sa mai citesc comentariile.

  3. P.S. Tot vorbeam zilele trecute de spiritul de turma la Iphonisti,nefericitul asta vrea sa te copieze total.Oare ce-o fi in capul lui…?

  4. Eu am aproximativ 150 , nu vad nimic rau in asta cat timp le folosesc, si vreau sa spun ca multe le folosesc in mod constant, inca cateva jocuri pe care le joc eu si sotia si ajungem pe la jumatate din ele, restul sunt folosite ocazional.
    Nu ma mir ca cineva are 300, depinde numai cate din ele folosesti 😉