Video: iHealth blood pressure dock masoara presiunea arteriala folosind un iDevice

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2FrNRJvLhj0[/youtube]

iHealth este o companie americana al carei obiect de activitate il reprezinta producerea de dispozitive medicale care functioneaza cu ajutorul iDevice-urilor. Un astfel de dispozitiv este iHealth blood pressure dock care impreuna cu  ustensilele speciale poate masura presiunea arteriala si poate afisa rezultatele intr-o aplicatie pentru iDevices disponibila deja in AppStore. Conectat la un aparat pentru masurat tensiunea, dock-ul va afiseaza in aplicatie informatii privind tesiunea sistolica si cea distolica si pastreaza loguri despre toate masuratorile facute de voi. Aplicatia pare a fi foarte usor de utilizat, ofera grafice cu toate masuratorile facute de voi si sincer sa fiu este un produs ce ar trebui avut in casa indiferent daca suferiti de probleme cu inima sau nu.

iDevice-urile par a fi din ce in ce mai folosite pentru aplicatii medicale, un bun exemplu in acest sens fiind accesoriul cu ajutorul caruia va puteti face singuri o electrocardiograma. Versatilitatea iDevice-urilor va contribui cu siguranta la utilizarea acestora in domenii in care nici nu ne-am fi gandit vreodata ca ar putea fi folosite si probabil in urmatorii ani vor deveni dispozitive folosite in mod uzual aproape oriunde in lume.

iHealth blood pressure dock este disponibil pentru 99.95$ si poate fi achizitionat de pe site-ul producatorului. Dispozitivul va fi prezentat oficial la CES 2011 maine.

2 COMENTARII