iPad 2 lansata in ianuarie? Apple blocheaza concediile angajatilor!

De luni de zile au aparut zvonuri care indicau faptul ca Apple ar putea lansa tableta iPad 2 dar si versiunea CDMA a iPhone 4 in lunile ianuarie/februarie ale anului 2011. Noi informatii din interiorul companiei indica faptul ca angajatilor li s-a interzis  sa isi ia condeciu in ultima saptamana a lunii ianuarie si in primele 2 saptamani ale lunii februarie. Acest “blackout”(denumit de americani) sugereaza ca Apple va lansa un produs foarte foarte popular si spun asta deoarece vara trecuta o restrictie asemanatoare a fost impusa angajatilor AT&T si Apple chiar in saptamana lansarii terminalului iPhone 4.

People familiar with the company’s retail plans say Apple has issued a “blackout” period spanning three weeks, during which retail employees without seniority will not be allowed vacation time. That blackout period is said to begin the last week of January and continue into the first half of February.

De la Verizon nu am auzit nimic legat de o asemenea masura, dar daca vom auzi in saptamanile urmatoare atunci e destul de clar ca Apple intentioneaza sa lanseze versiunea CDMA a iPhone 4. Daca in schimb nu vom auzi nimic de la Verizon atunci e mai mult ca sigur ca in luna ianuarie Apple va lansa tableta iPad 2. Din pacate informatiile nu dau de inteles ca masura s-ar aplica si la magazinele Apple din Europa deci e foarte probabil sa asistam la o lansare a tabletei iPad 2 sau iPhone 4 CDMA doar pentru sua, asa cum a facut Apple anul trecut.

So, ce credeti ca vom putea cumpara la sfarsitul lunii, iPad 2 sau iPhone 4 CDMA?

17 COMENTARII

  1. Mai mult ca sigur vom vedea ipad 2 pana la sfarsitul lunii ianuarie. 😀

    Sunt extrem de curios sa aflu specificatiile hardware.
    Nu s-a anuntat inca vreo data pentru conferinta ?

  2. @zaone: pai si ce argumente are apple pentru aceasta decizile luata si anume, neparticiparea la CES unde se duc cele mai mari companii de IT din lume?!

    dupa parerea mea, e clar ca luna asta, hai, fie februarie (cel tarziu) vom avea ipad 2 (care, sincer, pe mine ma lasa receeee)

  3. Ce să mai caute Apple la CES? nu prea au ce, acolo merg companiile care se chinuie să le ajungă din urmă performanțele de design, retail, hw&sw, chiar și bani. Și
    Pentru că nu reușesc, fac chestia asta în fiecare an. Sic!

  4. În Ianuarie anunță iPad 2 și îl pun în vânzare peste câteva săptămâni. Cât despre iPhone CDMA, poate îl păstrează pentru “one more thing” … 😉

    Iar despre CES și alte târguri / expoziții, se știe că Apple a decis de câțiva ani să nu mai participe la astfel de manifestări, nici chiar la Macworld, unde totul se învârte în jurul produselor Apple, pentru că propriile evenimente și propria rețea de magazine ar face mai multă reclamă produselor Apple decât ar putea s-o facă participarea la o expoziție.

  5. @Tibi: Nu lanseaza Apple in SUA si Canada. Mai bine lanseaza in SUA si Europa.
    @Tigris Regalis: Eu cred ca iPad 2 va fi la vanzare inainte de luna februarie.

  6. @zaone: eu unul am posibilitatea sa le cumpar din Canada :), deci e normal sa ma intereseze mai mult lansarea acolo mai ales din punct de vedere al pretului,
    pretul unui ipad in acest moment la noi inseamna in canda : ipad plus accesorii plus un apple tv .