iPad 2 lansata in ianuarie? Apple blocheaza concediile angajatilor!

17

De luni de zile au aparut zvonuri care indicau faptul ca Apple ar putea lansa tableta iPad 2 dar si versiunea CDMA a iPhone 4 in lunile ianuarie/februarie ale anului 2011. Noi informatii din interiorul companiei indica faptul ca angajatilor li s-a interzis  sa isi ia condeciu in ultima saptamana a lunii ianuarie si in primele 2 saptamani ale lunii februarie. Acest “blackout”(denumit de americani) sugereaza ca Apple va lansa un produs foarte foarte popular si spun asta deoarece vara trecuta o restrictie asemanatoare a fost impusa angajatilor AT&T si Apple chiar in saptamana lansarii terminalului iPhone 4.

People familiar with the company’s retail plans say Apple has issued a “blackout” period spanning three weeks, during which retail employees without seniority will not be allowed vacation time. That blackout period is said to begin the last week of January and continue into the first half of February.

De la Verizon nu am auzit nimic legat de o asemenea masura, dar daca vom auzi in saptamanile urmatoare atunci e destul de clar ca Apple intentioneaza sa lanseze versiunea CDMA a iPhone 4. Daca in schimb nu vom auzi nimic de la Verizon atunci e mai mult ca sigur ca in luna ianuarie Apple va lansa tableta iPad 2. Din pacate informatiile nu dau de inteles ca masura s-ar aplica si la magazinele Apple din Europa deci e foarte probabil sa asistam la o lansare a tabletei iPad 2 sau iPhone 4 CDMA doar pentru sua, asa cum a facut Apple anul trecut.

So, ce credeti ca vom putea cumpara la sfarsitul lunii, iPad 2 sau iPhone 4 CDMA?