Prima Pagina Apple Video: Asa va arata iPhone 5?

Video: Asa va arata iPhone 5?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S1BI8czhL1w[/youtube]

Aseara am scris un articol in care v-am prezentat clipul video de mai sus plus cateva informatii in legatura cu diferentele dintre cele 2 carcase prezentate in clip. Imaginile au aparut intre timp pe mai toate site-urile de specialitate si fiecare autor a avut propria opinie in legatura cu aceste componente. Majoritatea spun ca ar fi vorba despre structura interna a viitorului terminal iPhone 5 deoarece exista destul de multe schimbari, minore ce-i drept, si anul trecut in luna februarie a aparut un leak asemanator cu carcasa viitorului terminal iPhone 4.

Privind clipul video de mai multe ori am observat ca majoritatea modificarilor au fost facute pentru a permite un redesign al antenelor dar si pentru a permite integrarea unor noi componente. Avand in vedere problemele de anul trecut cu antena, se pare ca Apple a acordat o atentie deosebita acestora insa exista posibilitatea ca atentia sa aiba in spate si un alt motiv, pregatirea unui terminal CDMA. Se zvoneste de mult ca Apple va lansa un asemenea dispozitiv si desi eu nu cred ca un iPhone 4 CDMA cu design modificat va fi disponibil anul acesta, insa un iPhone 5 cu carcasa din imaginile de mai sus ar putea fi lansat in vara.

Am spus mai sus ca lansarea unui iPhone 4 CDMA cu acest design nu se va intampla. Motivatia acestei afirmatii sta in faptul ca Apple nu si-ar putea compromite imaginea atat de mult incat sa scoata un iPhone 4 CDMA cu design modificat, in jurul antenelor, mai ales avand in vedere intreg scandalul de vara trecuta. Daca ar face acest lucru are recunoaste tacit ca problemele exista, si ele chiar exista, iar asta ar supara milioane de clienti din lumea intreaga. Pe de alta parte Apple ar putea lansa un iPhone 4 CDMA cu design modificat si ar putea invoca faptul modificarile erau necesare pentru a face terminalul compatibil cu noile retele.

Revenind la afirmatia din primul paragraf, cea in care am spus ca anul trecut au aparut inca din februarie imagini cu carcasa iPhone 4. Pe 8 februarie 2010 o firma iResQ care repara iDevices a publicat cateva poze cu componente ce se regasesc acum in iPhone 4 si iPod Touch 4G. Este adevarat ca ei le-au publicat cu o luna mai tarziu decat ce a aparut acum, insa informatiile de acum sunt plauzibile avand in vedere intamplarea de anul trecut. Luand in considerare acestea, e posibil ca in imaginile prezentare ieri sa vedem pentru prima oara cum va arata carcasa exterioara si structura interna a iPhone 5.

Voi ce parere aveti?

UPDATE: Clipul video a fost sters, so guess it might be real!

 • Deja a fost sters de Apple deci intradevar cred ca s-a astins o coarda sensibila. Ma indoiesc insa ca viitorul iphone are designul si toate componentele executate si implementate inca de pe acum. Si ma indoiesc si mai tare ca un prototip sa scape din mana vreunui angajat sau oficial al companiei sau al partenerilor (valoreaza zeci de mii de dolari datorita unititatii si faptului ca piesele sunt facute in foarte putine exemplare)

 • Tigris Regalis

  Dacă nu este un fake, este în cel mai bun caz un prototip, una din mai multe variante aflate în teste, deci nu mi se pare plauzibil să fie considerat varianta finală a iPhone 5.

 • Interesant… ce reactie!

 • Din moment ce clipul video a fost sters iti dai seama ca e real ce a fost publicat, pacat ca nu l`am descarcat.

 • Tigris Regalis

  @zaone: N-am vrut să spun că tu ai fi fost autorul fake-ului, m-ai înțeles greșit, doar că circulă pe net tot felul de poze și clipuri cu pretinse componente de la produse Apple, care multe sunt false, altele sunt pentru produse ale altor companii, iar altele sunt prototipuri timpurii, care nu ne dau o idee prea precisă despre produsul final.

  De aceea nu mă mai entuziasmez prea tare la astfel de imagini, care de multe ori am văzut că nu se confirmă.

 • Nu mi-ai lasat impresia asta. Spuneam doar ca produsele alea apartin Apple si sunt pentru terminale viitoare, probabil pentru iPhone 5 pentru ca par a rezolva problemele cu antena.

 • Apropo de problemele cu antena la iphone 4.Chiar nu observ nici o problema,am tinut telefonul asta in fel si fel in mana si nici macar o liniuta nu se pierde.Deci nici vorba de pierderea semnalului sau sa dispara mai multe liniute.E de la Cosmote cu 4.2.1. Eu tind sa cred ca este vorba de anumite loturi si ca nu toate au aceasta problema.
  Oricum prea mare tam tam pentru ca oricum nu se pierde de tot semnalul daca ar fi probleme.

 • Pingback: Apple cere stergerea clipului video cu componentele iPhone 5, recunoaste tacit ca este adevarat()

 • Pingback: Tweets that mention Video: Asa va arata iPhone 5? -- Topsy.com()

 • crocus

  Unde ar mai putea fi vizionat clipul respectiv? Stiti sa mai fie urcat si in alte parti?