Prima Pagina Apple iPhone 4 CDMA lansat pe 3 februarie? Sau poate iPad 2?

iPhone 4 CDMA lansat pe 3 februarie? Sau poate iPad 2?

Zilele trecute v-am spus ca Apple a impus o interdictie de a lua concediu tuturor angajatilor sai din Apple Store-urile din SUA. S-a speculat ca aceasta interdictie ar avea legatura cu lansarea iPhone 4 CDMA sau poate a tabletei iPad 2. Cei de la BGR citeaza surse din interiorul Apple care sustin ca in weekend-ul 3 – 6 februarie angajatii Apple trebuie sa fie prezenti la lucru si se presupune ca atunci va fi lansat un produs nou. Cei de la BGR fac presupuneri ca vom vedea iPhone 4 CDMA lansat atunci deoarece zvonurile precedente plasau lansarea acestui terminal in acea perioada, Verizon are obiceiul de a lansat terminale noi joia iar in vara in weekend-ul lansarii iPhone 4 din 24 – 27 iunie angajatii Apple nu si-au putut lua zilele libere.

Desigur ca aceste presupuneri s-ar potrivi foarte bine si pentru lansarea iPad 2 pentru care Apple va tine cel mai probabil o conferinta luna aceasta. Personal mizez pe lansarea iPad 2 in locul lansarii unui terminal CDMA de la Verizon. Totodata e interesant ca lansarea va avea loc doar in SUA avand in vedere ca doar acelor angajati li s-a impus o interdictie de la a isi lua concediu.

BGR has confirmed with a source close to Apple that the company has blacked out employee vacation requests between February 3rd and February 6th — Thursday through Sunday. The four-day vacation freeze has been confirmed to be in effect in several regions in the United States. A recent report suggested the vacation black-out would cover a period of three weeks beginning in late January and extending into February, which still could be true in some regions.

LIKE
Articolul anterior1 milion de descarcari din Mac AppStore in prima zi
Urmatorul articolOrange vinde carcase Bumper cu doar 9.99€?