iPhone 4 CDMA lansat pe 3 februarie? Sau poate iPad 2?

Zilele trecute v-am spus ca Apple a impus o interdictie de a lua concediu tuturor angajatilor sai din Apple Store-urile din SUA. S-a speculat ca aceasta interdictie ar avea legatura cu lansarea iPhone 4 CDMA sau poate a tabletei iPad 2. Cei de la BGR citeaza surse din interiorul Apple care sustin ca in weekend-ul 3 – 6 februarie angajatii Apple trebuie sa fie prezenti la lucru si se presupune ca atunci va fi lansat un produs nou. Cei de la BGR fac presupuneri ca vom vedea iPhone 4 CDMA lansat atunci deoarece zvonurile precedente plasau lansarea acestui terminal in acea perioada, Verizon are obiceiul de a lansat terminale noi joia iar in vara in weekend-ul lansarii iPhone 4 din 24 – 27 iunie angajatii Apple nu si-au putut lua zilele libere.

Desigur ca aceste presupuneri s-ar potrivi foarte bine si pentru lansarea iPad 2 pentru care Apple va tine cel mai probabil o conferinta luna aceasta. Personal mizez pe lansarea iPad 2 in locul lansarii unui terminal CDMA de la Verizon. Totodata e interesant ca lansarea va avea loc doar in SUA avand in vedere ca doar acelor angajati li s-a impus o interdictie de la a isi lua concediu.

BGR has confirmed with a source close to Apple that the company has blacked out employee vacation requests between February 3rd and February 6th — Thursday through Sunday. The four-day vacation freeze has been confirmed to be in effect in several regions in the United States. A recent report suggested the vacation black-out would cover a period of three weeks beginning in late January and extending into February, which still could be true in some regions.