Prima Pagina Apple iPhone 4 CDMA lansat pe 3 februarie? Sau poate iPad 2?

iPhone 4 CDMA lansat pe 3 februarie? Sau poate iPad 2?

Zilele trecute v-am spus ca Apple a impus o interdictie de a lua concediu tuturor angajatilor sai din Apple Store-urile din SUA. S-a speculat ca aceasta interdictie ar avea legatura cu lansarea iPhone 4 CDMA sau poate a tabletei iPad 2. Cei de la BGR citeaza surse din interiorul Apple care sustin ca in weekend-ul 3 – 6 februarie angajatii Apple trebuie sa fie prezenti la lucru si se presupune ca atunci va fi lansat un produs nou. Cei de la BGR fac presupuneri ca vom vedea iPhone 4 CDMA lansat atunci deoarece zvonurile precedente plasau lansarea acestui terminal in acea perioada, Verizon are obiceiul de a lansat terminale noi joia iar in vara in weekend-ul lansarii iPhone 4 din 24 – 27 iunie angajatii Apple nu si-au putut lua zilele libere.

Desigur ca aceste presupuneri s-ar potrivi foarte bine si pentru lansarea iPad 2 pentru care Apple va tine cel mai probabil o conferinta luna aceasta. Personal mizez pe lansarea iPad 2 in locul lansarii unui terminal CDMA de la Verizon. Totodata e interesant ca lansarea va avea loc doar in SUA avand in vedere ca doar acelor angajati li s-a impus o interdictie de la a isi lua concediu.

BGR has confirmed with a source close to Apple that the company has blacked out employee vacation requests between February 3rd and February 6th — Thursday through Sunday. The four-day vacation freeze has been confirmed to be in effect in several regions in the United States. A recent report suggested the vacation black-out would cover a period of three weeks beginning in late January and extending into February, which still could be true in some regions.

 • Share it please.

 • CIOBO

  de departe cel mai asteptat eveniment al anului 2011 e lansarea IPAD 2 , cam asta spune totul

 • Cel mai asteptat pana acum.

 • mircea

  oricum daca se va lansa iphone 4 CDMA va fii lansat doar pe continentul american , deoarece mai pana cand un operatori din romanian va trece la 4 g

 • dode

  Mai mult ca sigur acele imagini cu presupusul iPhone 5 erau de la iPhone 4 CDMA.

  CDMA este o tehnologie de bandă larga ce alocă utilizatorului întreg spectru de frecvenţă pe tot parcursul timpului. După cum îi este şi numele CDMA – Code Division Multiple Acces implică atribuirea fiecărui utilizator a unui cod unic pentru al diferenţia de alţi utilizatori din acelaşi spectru. Astfel, utilizarea eficientă a spectrului de frecvenţă permite transmiterea unui volum mai mare de voce şi date în comparaţie cu alte tehnologii, si din acelaşi motiv permite conectarea concomitentă în reţea a mai multor utilizatori.

  E clar ca iPhone 5 este tinut in mare secret si va fi lansat in momentul cand, concurenta o sa scoata ceva nou. 🙂

 • SUA nu e singura tara cu operatori CDMA.

 • bindor1

  din cate stiu, la noi intara reteaua zapp este un operator CDMA – deci 4G in Romania – dar 4g inseamna si LTE, HSPA+, WiMax. Ma rog, fiecare telefon 4g cu 4g-ul sau 😀 PS: intr-un oras din tara se testeaza reteaua WiMax http://news.corect.com/scit/itc/snr-lanseaza-wimax-la-onesti-orasul-de-dominciliu-al-ministrului-mcsi