Prima Pagina aplicatii Kickback – Cracked Mac AppStore pentru toata lumea

Kickback – Cracked Mac AppStore pentru toata lumea

V-am spus acum cateva zile ca hackulo.us a dezvoltat deja o metoda prin care pot fi instalate aplicatii piratate pe Mac-uri, metoda similara cu cea folosita pentru iOS. Dissident, cel care a initiat proiectul si a contribuit cel mai mult la dezvoltarea sa, sustine ca Kickback va fi disponibil incepand cu luna februarie dupa ce Mac AppStore-ul va avea mai multe aplicatii acceptate.  In momentul de fata Mac AppStore-ul permite instalarea aplicatiilor pe maxim 5 Mac-uri, insa Kickback va “rezolva” aceasta problema si va permite instalare aplicatiilor pe oricate Mac-uri doriti.

“We don’t want to release kickback as soon as the [Mac App] Store gets released. I have a few reasons for that.

Most of the applications that go on the Mac App Store [in the first instance] will be decent, they’ll be pretty good. Apple isn’t going to put crap on the App Store as soon as it gets released. It’ll probably take months for the App Store to actually have a bunch of crappy applications and when we feel that it has a lot of crap in it, we’ll probably release Kickback.

So we’re not going to release Kickback until well after the store’s been established, well after developers have gotten their applications up. We don’t want to devalue applications and frustrate developers.”

In momentul de fata unele aplicatii pot fi instalate pe mai multe Mac-uri fara a fi nevoie de piratare deoarece developerii nu au implementat toate masurile de securitate stabilite de Apple. Sincer sa fiu aparitia Kickback nu mi se pare surprinzatoare, surprinzator mi se pare faptul ca site-uri precum Gizmodo au preluat stirea.

Sfatul meu este sa cumparati aplicatiile pentru ca in felul acesta sustineti munca dezvoltatorilor si ii incurajati sa faca alte aplicatii cel putin la fel de bune!

LIKE
Articolul anteriorVideo: Nvidia Tegra 2 gameplay
Urmatorul articolVideo: Wi-Fi Direct™ preview
 • Ticu

  try before buy, dar ai dreptate 🙂

 • Ma asteptam la asta 😀

 • Maracq

  Astept sa vad ce aplicatii apar pentru MacAppStore si deja iau in considerare achizitionarea unui MacBook Air modelul acesta nou pe care abia l-au lansat. Asta prin prisma acestui Store cracked. Vedeti cum de fapt crackul acesta vinde laptopuri?

 • Intotdeauna o sa duca la vanzarea produselor.

  Anul trecut cei de la sony faceau o conferinta de presa in care anuntau ca nush ce librarie este vulnerabila. Ce crezi ca s-a intamplay?

  vanzarile de ps3 au crescut cu 80% :)))

 • Tigris Regalis

  Va fi mai migăloasa treaba pe Kickback decât pe Cydia, pentru că pe Kickback trebuie spartă fiecare aplicație în parte, în timp ce pentru Cydia era nevoie doar de lansarea unui soft de jailbreak pentru toată lumea. De asemenea, dacă Cydia se mișca în zona gri a economiei, jailbreak-ul fiind dintotdeauna considerat de destui susținători ca fiind legal, ceea ce ulterior a fost confirmat de autoritățile americane, Kickback este clar o activitate interlopă, indiferent de susținerile neconvingătoare pe care le imaginează unii pentru justificarea de fațadă a acestei activități de crimă organizată.