Prima Pagina aplicatii Video: Nvidia Tegra 2 gameplay

Video: Nvidia Tegra 2 gameplay

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QLtBn2mtvno[/youtube]

Multe dintre tabletele si smartphone-urile prezentate zilele acestea la CES ruleaza noua platforma Nvidia Tegra 2, o platforma cu procesoare dual-core si chipuri grafice foarte potente. In clipul video de mai sus avem o mica demonstratie a capacitatii acestei platforme de a rula jocuri bazate pe motoare grafice foarte complexe, cu multe elemente de grafica solicitante atat pentru chipul grafic cat si pentru procesor. Jocul din imagini se numeste Galaxy on Fire 2 si puteti observa ca grafica este foarte complexa si foarte bine realizata, dezvoltatorii spunand ca e un port pentru Android a versiunii pentru console in care au incercat sa pastreze cat mai mult din motorul grafic original.

Jocul in sine nu prezinta prea multe diferente fata de versiunea pentru iOS, insa acesta este doar inceputul pentru platforma Tegra. Mi s-a parut util sa va prezint acest video deoarece in viitor vom vedea tot mai multe terminale bazate pe paltforma Nvidia Tegra 2. Sincer sa fiu cred ca Apple poate produce o platforma mult mai buna in laboratoarele proprii si probabil o vom vedea prezentata pentru prima oara in vara cand va fi disponibil iPhone 5.

  • victor

    Pai Samurai2 este de luni bune ce mare diferenta , merge si pe iPhone impecabil !.. pe nokia N8 cica au pus un procesor grafic si un super display amoled de mare senzatie ,,, si ???? Asphalt 5 merge mult mai bine pe iPhone 4 …personal testat ..

  • Jocurile astea sunt abia la inceput, asteapta sa apara altele facute cum trebuie.

  • Andrei

    Victor din cate am cititi ii doar display Amoled 🙂

  • Tigris Regalis

    Or fi jocurile la început, dar tot iOS este platforma preferată de dezvoltatori și mă îndoiesc că aceștia vor da prioritate la dezvoltarea pentru Android, fie și cu Tegra 2, față de dezvoltarea de jocuri pentru iOS. Dacă apar jocuri bune pentru Tegra 2, acestea vor fi apărut deja pe iOS! 🙂