Prima Pagina aplicatii Ce parere aveti despre noul Mac AppStore?

Ce parere aveti despre noul Mac AppStore?

Este disponibil de 2 zile, a inregistrat deja peste 1 milion de descarcari(desi la momentul scrierii acestui articol probabil se aprope de 2 milioane) si a generat sute de mii de dolari din vanzari. S-a spus ca aplicatiile sunt scumpe, ca putine sunt utile, ca multe dintre ele pot fi foarte usor piratate, ca Apple incerca sa controleze Mac-urile prin el, insa s-a spus ca va avea un succes cel putin la fel de mare precum iOS AppStore. Noul magazin virtual de aplicatii aduce un mare bonus pentru posesorii de Mac-uri deoarece acum vor avea la dispozitie un loc de unde vor putea descarca, in viitorul apropiat, sute sau zeci de mii de aplicatii.

Nu am avut prea mult timp sa ma “invart” prin noul Mac AppStore, insa poate voi ati avut si poate ati cumparat aplicatii sau v-ati format o opinie cu privire la el. So, ce parere aveti despre noul Mac AppStore? Va depasi ca si importanta iOS AppStore? Va avea un succes mai mare?

 • Ovi

  Eh, ca orice lucru nou, asteptam imbunatatiri, aplicatii “real” utile, dar pentru inceput per ansamblu e ok.

 • DjCultus

  Ce sa spun despre Mac App Store ? In primul rand imi place look-ul , bun arata ca iTunes Store , dar culorile sunt mai vi mai luminate si asta da bine la privire ! In al 2-lea rand abia astept sa “creasca” devenind la fel de cautat ca Apple Store ! Oricum face parte din aceeasi categorie ! Practic mac app store e un app store dp iphone portat pe mac ! Oricum succes va avea …are deja ! E la inceput….iar hackerii au pus deja ochii pe el :)) ! Pentru inceput e good ….cu timpul va deveni za best 😀

 • gagauza

  numa junk pe el nimik util cu adevart ceea ce gaseai pe site la apple gasesti acum in mac store…..din pct meu de vedere e un pic inutil momentan dar cine stie cu timpul poate va creste…..

 • Cashix

  Pentru moment pentru mine e slab de tot,dar e bine ca vor aparea soft-uri bune la pret mai mic.
  Momentan e plin de porcarii,dar e timp…