iPad 2 lansata peste 3 – 4 saptamani?

Kevin Rose, fondatorul Digg, a publicat pe blogul sau cateva informatii foarte interesanta in legatura cu tableta iPad 2. El sustine ca a discutat cu 2 surse din interiorul Apple si a aflat ca tableta iPad 2 va fi disponibila peste 3 – 4 saptamani, va avea 2 camere si va avea mai multi dots per inch. Multi se asteptau ca tableta iPad sa aiba Retina Display insa acest lucru este imposibil deoarece implementarea unui ecran retina ar insemna si dublarea rezolutiei monitorului iar asta ar creste costurile de productie. Pentru a evita acest lucru Apple a ales sa faca un ecran cu mai multi dots per inch, insa care vor fi diferentele intre acest ecran si cel al iPhone 4 vom vedea abia la lansare.

From: Kevin Rose (Foundation Newsletter)

I have it on good authority that Apple will be announcing the iPad 2 in the next “3-4 weeks”, possibly Tuesday February 1st. The iPad 2 will feature a retina display and front/back cameras.

If you’re thinking of buying an iPad, hold off for now.

Kevin Rose nu a “nimerit” intotdeauna previziunile pentru lansarea unor produse Apple si e posibil sa greseasca si acum. E posibil ca Apple sa tina o conferinta pentru lansarea tabletei iPad in ultima saptamana acestei luni insa lansarea efectiva consider ca va avea loc undeva prin luna februarie a acestui an, asa cum face Apple cu aproape majoritatea produselor sale.