Prima Pagina Apple iPad 2 lansata peste 3 – 4 saptamani?

iPad 2 lansata peste 3 – 4 saptamani?

Kevin Rose, fondatorul Digg, a publicat pe blogul sau cateva informatii foarte interesanta in legatura cu tableta iPad 2. El sustine ca a discutat cu 2 surse din interiorul Apple si a aflat ca tableta iPad 2 va fi disponibila peste 3 – 4 saptamani, va avea 2 camere si va avea mai multi dots per inch. Multi se asteptau ca tableta iPad sa aiba Retina Display insa acest lucru este imposibil deoarece implementarea unui ecran retina ar insemna si dublarea rezolutiei monitorului iar asta ar creste costurile de productie. Pentru a evita acest lucru Apple a ales sa faca un ecran cu mai multi dots per inch, insa care vor fi diferentele intre acest ecran si cel al iPhone 4 vom vedea abia la lansare.

From: Kevin Rose (Foundation Newsletter)

I have it on good authority that Apple will be announcing the iPad 2 in the next “3-4 weeks”, possibly Tuesday February 1st. The iPad 2 will feature a retina display and front/back cameras.

If you’re thinking of buying an iPad, hold off for now.

Kevin Rose nu a “nimerit” intotdeauna previziunile pentru lansarea unor produse Apple si e posibil sa greseasca si acum. E posibil ca Apple sa tina o conferinta pentru lansarea tabletei iPad in ultima saptamana acestei luni insa lansarea efectiva consider ca va avea loc undeva prin luna februarie a acestui an, asa cum face Apple cu aproape majoritatea produselor sale.

 • Share it please.

 • Pingback: Tweets that mention iPad 2 lansata peste 3 - 4 saptamani! -- Topsy.com()

 • DjCultus

  Cand a fost lansata anul trecut iPAd ? Nu va face aceeasi chestie ? Nu va respecta aceeasi data asa cum se intampla si cu iPhone ?

 • Teoretic da, ar trebui sa respecte datele.

 • In cazul iPad competiția s-a miscat totuși mai repede decât in cazul iPhone. Ca sa nu piardă avansul este foarte posibl sa nu mai respecte datele de lansare.
  S-ar putea sa asistam si la lansarea unor derivate din iPhone cu lansari intermediate.

 • Te rog sa iti schimbi nick-ul.

 • Tigris Regalis

  @zaone: Văd că ai renunțat la ideea că s-ar vinde iPad din ianuarie! Într-adevăr, sunt convins că îl vor prezenta în ianuarie și îl vor vinde după câteva săptămâni, adică prin februarie.

 • Daca au bagat in fata Verizon iPhone e clar ca nu mai scot nici o tableta iPad in ianuarie.

 • Tigris Regalis

  @zaone: Nu vor pune iPad în vânzare în ianuarie, nici anul trecut n-au făcut-o, doar o vor prezenta, iar vânzările vor începe peste câteva săptămâni, deci prin februarie. Sunt însă curios dacă vor proceda cu iPad 2 ca la iPhone, adică vor oferi în continuare vechea generație de produs la preț redus, sau ca la celelalte produse Apple, unde noua generație o înlocuiește complet pe cea precedentă.