Trimensional – Scanare 3D pentru iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IEZtiDrxh-E[/youtube]

Trimensional este o noua aplicatie pentru iPhone 4 si iPod Touch 4G cu ajutorul careia puteti face o imagine 3D pentru fata voastra. Aplicatia este destul de simpla iar metoda de folosire este si mai simpla, practic deschideti aplicatia(trebuie sa va aflati intr-un loc intunecat), stingeti lumina, setati brightness-ul display-ului la maxim, apropiati terminalul de fata si aplicatia va scana fata voastra apoi va randa o imagine 3D a acesteia. Dupa ce aplicatia termina de facut imaginea 3D a fetei voastre, veti vedea un slideshow de imagini pe care il veti putea salva in libraria de poze.

Aplicatia foloseste lumina emisa de ecranul vostru pentru a determina caracteristicile faciale si functioneaza doar cu iPhone 4 si iPod Touch 4G deoarece sunt singurele iDevice-uricare au o camera frontala. Sincer sa fiu aplicatia e destul de interesanta si pare sa surprinda destul de bine caracteristicile faciale.

Pretul initial:
Numele:
Trimensional

0.79





Developer: Grant Schindler
Categoria: Photography


Descriere: The world’s first 3D scanner for iPhone is here. Instantly capture 3D models of yourself, friends, and family, and share the amazing results with the world.

Trimensional uses both the screen and the fron…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.0 Mb