iPhone 4 CDMA lansat pe 1.11.11?

Aceasta invitatie a fost trimisa unui numar limitat de persoane din SUA. Verizon va tine o conferinta martea viitoare pe 11 ianuarie 2011 in New York insa nu specifica ce anume va prezenta. Conferinta va fi condusa de presedintele Lowell McAdam si se presupune ca atunci va fi anuntata lansarea versiunii CDMA a iPhone 4 pe care foarte multa lume o astepta de mai bine de 1 an. Daca iPhone 4 CDMA va fi anuntat atunci ramane un mister decizia celor de la Apple de a lasa Verizon sa faca prezentarea in locul lui Steve Jobs, deci exista o oarecare suspiciune cu privire la produsul ce ar urma sa fie anuntat atunci.

Ce parere veti, va exista un iPhone 4 CDMA sau nu?

UPDATE: Cei de la All things Digital sustin ca pe 11 ianuarie va fi intr-adevar lansata versiunea CDMA a iPhone 4.

No details on its focus, but sources close to the company tell me this will indeed prove to be the long-rumored Verizon iPhone announcement. Question now is will Apple CEO Steve Jobs join Verizon president and COO Lowell McAdam onstage to make it.

12 COMENTARII

  1. Cdma-ul nu foloseste cartele sim! Intr-un fel sim-ul este incorporat in telefon, drept urmare acel telefon nu poate fi folosit de cat in reteaua pentru care este facut! Deci are useless in Romania 😉

  2. Daca ai fi cautat pe Google define:cdma ai fi primit: Code Division Multiple Access: Este un sistem ce functioneaza prin conversia vocii in informatie digitala si care este transmisa mai apoi ca semnal radio intr-o retea de telefonie mobila. …

  3. CMDA telefon fara cartela codat pe Verizon ! Oricum nimic interesant pentru noi romanii ….iar Apple s-ar putea sa stea deoparte cu lansarea asta ….pana la urma e o lansare iphone 4 pe o alta retea ! Era culmea sa-l vedem pe Jobs la Voda Ro inmanand jucaria lui aviatoru ala :))