Video: HTC Droid Incredible opreste un glont, salveaza viata unui om

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AU3TLIrqLRI[/youtube]

Associated Press a publicat un clip video a unui reportaj in care ni se prezinta povestea unui barbat din Atlanta a carui viata a fost salvata de bateria unui terminal HTC Droid Incredible. Barbatul lucreaz ca valet la un club care a fost scena unui atac in care 2 barbati inarmati au inceput sa traga asupra clubului dupa ce au fost dati afara datorita unui comportament inadecvat. Unul dintre gloantele trase atunci i-a penetrat jacheta barbatului si s-a oprit in bateria terminalului HTC Droid Incredible pe care il avea in ea. Puteti observa ca  bateria a rezistat eroic impactului insa ma indoiesc de faptul ca terminalul mai e functional.

Credeti ca iPhone 4 ar putea opri un glont? I don’t think so, am vazut destule clipuri video in care iDevice-urile nu au opus prea multa rezistenta cand s-a tras asupra lor.

26 COMENTARII

  1. Ce intrebare idioata “credeti ca iphone4 ar opri un glont?”Da ce iti iei i4 ca sa opresti gloante cu el?Ce relevanta are daca opreste sau nu opreste gloantele ,in fisa postului nu scrie ca e si vesta anti-glont in timpul liber.Repet,ce relevanta are daca opreste gloantele?Hai sa ne punem acuma probleme existentiale daca ne face patu sau stie salata boef…..it’s fuc*^ng hilarious.
    Alta problema sigur erau gloante de cauciuc pentru ca un glont real n-ar avea nici o problema in a penetra o banala baterie.La cum stiu eu bateriile de htc am o mare indoiala cu privire la veridicitatea stirii.

  2. S-o fi gandit astia de la HTC sa angajeze doi killeri si sa impuste posesorii de HTC phone ca sa demonstrate ce tare sunt ei!
    As vrea sa vad pe cineva in locul tipului respectiv, fericit ca a mai avut zile, dacă nu multumea la orice i-a oferit șansa de a trai! Si apoi as comenta de doi bani si de reclame mascate.

  3. @Andrescu Lucian: La fel de idioata precum tot comentariul tau bazat pe idee trasa de par din toate partile. Nu stiu cum de te-ai gandit tu la nebunii cu fisa postului dar ma rog.
    Miracles cand happen, even if your mind can’t handle it.

  4. Ce rahat ! Nu cred nici o clipa in asta :)! Auzi domnule a oprit glontul ! Sa facă un test cineva si după aia o sa cred ! Sa testeze astia de la mit busters :))

  5. Mama fratioare,dar sunt niste ‘super iphone lovers’ dedicati pana la moarte iphoneului pe acest site.Cred ca va faceti cruce si dati cu agheazma cand auziti de htc.Si eu am iphone,dar voi sunteti setati frate.Cand auziti de htc,gata,luati foc.

  6. Daca si aia e urma lasata de glont..eu sunt popa 🙂
    Trecea glontu adevarat prin telefon ca`n branza, cine a facut armata stie ca nu esti safe nici dupa un zid de beton mai subtire.

  7. dmne :))) ce telefon iti place numa pe ala il vezi ca e bun 🙂 mie imi place iphone si nu asi alege nici un alt telefon de pe piata in locul lui …in mare parte pentru ca are app storeul si pentru calitatea constructiei … dar pentu asta nu le dau in cap celor care nu le place iphone pentru ca ei vad in htc sau ce le place ce vad eu in iphone 😉

  8. pe mine m-a salvat iphonul meu 3gs de la un accident de masina. Serios.. s-a oprit masina instantaneu in telefonul meu, asa ca mi-a salvat viata, In alta zi am cazut de la etajul 10 si la fel iphone-ul mi-a salvat viata…….

  9. Robert abtine-te. In ultimele comentarii au cautat incontinuu cearta. Esti pe un site unde se discuta despre iDevices, cu fani ai produselor Apple, accepta subiectivitatea sau n-o accepta si nu mai lasa comentarii defaimatoare.
    DJCultus te rog sa nu te apuci sa-l injuri si sa porniti o cearta.

  10. Macar de’ar fi aratat o poza cu glontul in htc, ar fi o treaba..dar in fine, doar nu mi’oi cumpara atatea htc-uri in eventualitatea in care voi fi impuscat sa fie probabil sa’mi salveze viata. Nu e asta un motiv pt care sa’mi cumpar htc. Mai degraba imi iau o sticluta de vodcuta. Macar din aia mai sorb cate’o gura si as avea mai mari sanse. Plus ca de banii pe care i’as da pe un htc, mi’as asigura licoare pt un an de zile :))

  11. sa iti traiasca Dog …asta nu inseamna ca daca ai htc nu ai uitat k odata ai avut iphone ! nu sari cu gura mare k o faci in zadar ! Z` sorry man 😉

  12. “A nearby police officer heard the shots, and chased down the suspects.
    Officers recovered two guns from their SUV.”
    Exact ca în România.
    I rest my case …

  13. @zaone pune si tu la filtru ce cuvinte sa ne afiseze ca sunt interzise, scriu ditai comentariul apoi ma uit precum curca.

  14. @bodoo69 Am avut si eu aceeasi problema de multe ori, si raspunsul a fost ca e prea mare lista ca sa poata sa o posteze, La mine nici adresa mea de mail nu a acceptat-o la e-mail ca e un cuvant interzis, v.i.a.g.r.a.:::)), Am fost nevoit sa dac alta.

  15. @Cătălin

    E un fenomen numit drive-by-shooting.
    De amuzament se trece în viteză şi se execută foc spre cine-o fi în zonă.
    În Paris e mai sick: se trage cu Uzi de pe moped în rândul de oameni care-şi aşteaptă rândul la intrarea în bar.Cine a fost în Paris ştie ce înseamnă să identifici sau să prinzi un conducător de moped acolo.
    Are ÅŸi occidentul bubele ei.
    Vivat România (ar veni…) …

  16. @B06DAN: Ti se pare ca acel cuvant ar trebui lasat la indemana oricui? Daca scot acel cuvant de la moderare veti vedea zeci de comentarii lasate de boti.
    Lista cu cuvinte interzise are un scop, protejeaza site-ul de zeci/sute de comentarii lasate de boti.
    @Catalin: Nu s-a tras asupra persoanei ci asupra clubului, unul dintre gloante a lovit persoana respectiva.