iPad 2 prezentata pe 19 ianuarie impreuna cu publicatia The Daily si iOS 4.3?

The Daily este prima publicatie exclusiv digitala facuta de Apple in colaborare cu News Corp., una dintre cele mai mari agentii de presa din SUA. Apple pregatea lansarea acestei publicatii inca de anul trecut insa ea a fost amanata pentru anul acesta datorita unor presupuse probleme cu sistemul de abonari prin iTunes. Atunci se zvonea ca odata cu The Daily va veni si iOS 4.3, insa acum as indrazni sa spun ca am putea asista poate la prezentarea iPad 2 impreuna cu publicatia They Daily pe 19 ianuarie. Apple va scoate o noua versiune a iOS odata cu iPad 2 si lansarea acestei publicatii ar reprezenta o ocazie foarte buna pentru prezentarea iPad 2.

Informatiile privind lansarea publicatiei The Daily au fost descoperite de revista Forbes care accesand site-ul publicatiei a descoperit un nou banner cu mesajul Coming Soon. Pe langa noua imagine de pe site-ul oficial, cativa jurnalisti prezenti la CES 2011 au fost instiintati de presedintele News Corp. Rupert Murdoch ca publicatia va fi disponibila in cursul saptamanii viitoare.

Mark your calendars, media nerds. Wednesday, Jan. 19, 2011 is the day it all changes. Maybe.

That’s the planned launch date for The Daily, the iPad-only publication News Corp. has been feverishly developing. The company has yet to say boo about it, and a spokesman declined to comment when I asked him about the launch date, which comes via a News Corp. insider.

Publicatia este deja oferita de mai bine de o luna unui numar select de 1000 de utilizatori, totul pentru a pregati lansarea finala. Publicatia ar urma sa coste 0.99$ si ar urma sa fie disponibila doar in SUA avand in vedere ca este special facuta pentru americani.

So, ce credeti, vom vedea iOS 4.3 si iPad 2 pe 19 ianuarie?

9 COMENTARII

  1. Share it please!
    Da, teoretic ar trebui sa vina cu un nou iOS. Ce va aduce nu stiu, probabil va avea implementate noile componente hardware si cateva functii noi.

  2. Da, cred că într-adevăr pe 19 se va lansa iPad 2 cu focus pe abonarea de reviste digitale și cu revista asta drept proiect pilot / model pentru alți publiciști. Ca funcții noi iOS probabil va introduce suport pentru abonare de conținut digital în App Store sau iBookstore și pentru formatul revistelor care ar urma să fie oferite spre abonare, precum și posibilitatea de a accesa revistele din iBookstore sau direct din Springboard.

    La altceva nou nu mă aștept din punct de vedere software, cât despre hardware, aștept ca iPad 2 să ne surprindă prin ceva neașteptat.

  3. se pare ca multe persoane au inceput sa il ameninte pe prietenul nostru sherif hashim prin telefon si tweeter . acesta cum era de asteptat a zis tuturor aseara ca acest lucru nu va ajuta deloc procesul de decodare. Wow super tare oare i sau terminat admiratorii?? sau e un pretext sa se scoata:-? u decide . totul devine din ce in ce mai clar si pt cei care ink il slujesc p arab

  4. @Andrei: Sper să nu, ar fi culmea să ne bage pe gât un software buggy și nefinalizat (Beta), care încetinește browserul, destabilizează sistemul și mai și produce trafic suplimentar cu încărcatul de reclame, sondaje și alte prostii, trafic pe care tot noi îl plătim. Lasă să rămână Flash doar în Android, acesta fiind “the Google way”, să bage utilizatorului reclame pe gât pentru care Google să fie plătit de firma care își face reclamă (pe timpul – de încărcare a paginii web – și pe banii – din trafic suplimentar de date – utilizatorului)!