iPad 2 prezentata pe 19 ianuarie impreuna cu publicatia The Daily si iOS 4.3?

9

The Daily este prima publicatie exclusiv digitala facuta de Apple in colaborare cu News Corp., una dintre cele mai mari agentii de presa din SUA. Apple pregatea lansarea acestei publicatii inca de anul trecut insa ea a fost amanata pentru anul acesta datorita unor presupuse probleme cu sistemul de abonari prin iTunes. Atunci se zvonea ca odata cu The Daily va veni si iOS 4.3, insa acum as indrazni sa spun ca am putea asista poate la prezentarea iPad 2 impreuna cu publicatia They Daily pe 19 ianuarie. Apple va scoate o noua versiune a iOS odata cu iPad 2 si lansarea acestei publicatii ar reprezenta o ocazie foarte buna pentru prezentarea iPad 2.

Informatiile privind lansarea publicatiei The Daily au fost descoperite de revista Forbes care accesand site-ul publicatiei a descoperit un nou banner cu mesajul Coming Soon. Pe langa noua imagine de pe site-ul oficial, cativa jurnalisti prezenti la CES 2011 au fost instiintati de presedintele News Corp. Rupert Murdoch ca publicatia va fi disponibila in cursul saptamanii viitoare.

Mark your calendars, media nerds. Wednesday, Jan. 19, 2011 is the day it all changes. Maybe.

That’s the planned launch date for The Daily, the iPad-only publication News Corp. has been feverishly developing. The company has yet to say boo about it, and a spokesman declined to comment when I asked him about the launch date, which comes via a News Corp. insider.

Publicatia este deja oferita de mai bine de o luna unui numar select de 1000 de utilizatori, totul pentru a pregati lansarea finala. Publicatia ar urma sa coste 0.99$ si ar urma sa fie disponibila doar in SUA avand in vedere ca este special facuta pentru americani.

So, ce credeti, vom vedea iOS 4.3 si iPad 2 pe 19 ianuarie?