Prima Pagina Android Video: Sony PlayStation Phone gameplay video

Video: Sony PlayStation Phone gameplay video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qSfpArW7Ic4[/youtube]

Sony PlayStation Phone se apropie incet incet de lansarea oficiala ce va avea loc undeva in cursul primului semestru al acestui an. In clipul video de mai sus avem o mica demonstratie a modului in care functioneaza jocurile pe noul dispozitiv. Pentru test au fost folosite Resident Evil 2 si Rage Racer, 2 jocuri cu motoare grafice invechite care desigur ca nu pun probleme dispozitivului.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yr-SKxlrXkg[/youtube]

In acest clip video avem o mica demonstratie a modului in care functioneaza gamepad-ul, sau cum nu functioneaza, in jocul Asphalt 5(daca nu mai insel) pentru Android. E destul de clar ca acest nou terminal va avea nevoie de jocuri speciale care sa functioneze cu hardware-ul gamepad-ului altfel incercarile de a instala si folosi vechile jocuri cu el s-ar putea dovedi in zadar. Probabil Sony va face o librarie sau un magazin de jocuri pentru acest nou dispozitiv ori poate vor sustine cativa developeri sa faca jocuri pentru el.

 • bodoo69

  OMG ce mizerie…

 • Pingback: Tweets that mention Video: Sony PlayStation Phone gameplay video -- Topsy.com()

 • Stefan

  Arata ca o chinezarie. Cred ca e fake.

 • jocurile din primul clip au grafica de joc java:)
  cel mult joc de symbian….

 • B06DAN

  Daca selecta la control, touch, sigur mergea butoanele. Functioneaza la fel ca un gamepad pt iphone, Si cred ca voi face trecerea in sfarsit de la iphone la android

 • Deci tu ai trece de la iPhone la Android pentru chestia asta?

 • Stefan

  “mergea butoanele” sigur…nu te supara…ce iphone ai ? Primul ?

 • skull_x_man

  1. Grafica din primul video e invechita pentru ca alea sunt jocuri de Playstation1…adica…cel putin 10 ani, (Biohazard 2 = Resident Evil 2) 🙂

  2. Poate nu stiai, dar nici macar nu a fost anuntat oficial PSP Phone-ul. O sa se mai faca o gramada de tweak-uri probabil, pana la lansare. Si cat de fanboy Apple sunt/sunteti, la portable gaming nu prea o sa aiba competitie (ma refer la smartphone-uri).

 • Tigris Regalis

  Cert este că PS-Phone reprezintă o altă fragmentare a platformei Android, mai puțin cert este dacă se vor găsi destui developeri care să-și modifice aplicațiile pentru acest device și, mai ales, dacă se găsesc destui cumpărători pentru acest hibrid.

 • skull_x_man

  @Tigris Regalis
  Developeri exista deja, toti cei care au facut si fac in continuare jocuri de PSP. Nu trebuie sa schimbe nici un developer aplicatiile pentru acest device. Toate jocurile de pe PSP o sa mearga si pe PS Phone si asa o sa fie si in viitor. Sunt practic 2 platforme in 1: o data Android-ul cu aplicatiile sale (neschimbate) si appstore-ul sau, si PS Library-ul (practic XMB, pt cei care detin PSP) cu PS Network-ul si jocurile de PSP.

  Desi ar fi putut sa fie mai sleek and sexy…:))