Prima Pagina Android Android poate fi portat pe iPhone 3GS!

Android poate fi portat pe iPhone 3GS!

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/rickytaylor26/status/24536825062232065″]

Zilele trecute am scris un articol in care va prezentam un clip video in care era demonstrat faptul ca Android 2.3 Gingerbread poate rula fara probleme pe iPhone 3G. Echipa care lucreaza la acest port are developeri care incearca sa faca porturi similare si pe iPhone 3GS/4, iPod Touch 2G/3G/4G si tableta iPad. Unul dintre developerii acestei echipe a anuntat ca Android poate fi portat pe iPhone 3GS(bootrom nou/vechi) insa poate fi instalat doar pe terminalele iPhone 3GS cu bootrom vechi. Desi exista exploit-uri care permit jailbreak pe terminalele cu bootrom nou iata ca pentru Android si iBoot nu exista nici o metoda clara de a putea exploata noul bootrom.

Avand in vedere aceasta veste nu ar trebui sa ne asteptam la portarea Android pe iPhone 4, iPad sau iPod Touch 3G/4G deoarece aceste dispozitive au bootrom nou si conform noilor informatii nu vor putea suporta instalarea Android.

 • Share it please!

 • cezarica

  Raspunde-mi la o curiozitate te rog: daca chiar tu in articol zici “insa poate fi instalat doar pe terminalele iPhone 3GS cu bootrom vechi” de ce lasi titluri generaliste?

 • Danut

  @cezarica Titlul este corect, a porta este ceva total diferit fata de a instala, documenteaza-te putin inainte sa comentezi:)

 • @cezarica: Ti-a raspuns Danut.

 • Tigris Regalis

  La ce folosește tot efortul ăsta? Cine ar înlocui iOS cu Android dacă tot și-a luat iPhone? Și mai ales dacă totul n-are niciun viitor, pentru că nu poate fi instalat decât pe terminale destul de vechi?!

 • iAndre1

  Am o intrebare care sunt terminalele vechi?Si cand o sa apara pentru iPhone 3gs?

 • angelin

  merge jucat Hill climb pe el???