Samsung Galaxy Tab cu procesor de 1.2 Ghz va fi disponibila la Verizon

Samsung Galaxy Tab a fost prima tableta conceputa pentru a concura intra-devar cu iPad. Desi specificatiile tehnice si sistemul de operare au facut-o mult prea putin interesanta decat tableta iPad, iata ca Samsung a invatat din greseli si va lansa o versiune revizuita a tabletei special pentru operatorul Verizon din SUA. Noua versiune a tabletei ar urma sa aiba un procesor de 1.2 Ghz fata de cel de 1Ghz al versiunii actuale, ar urma sa aiba conectivitate 4G de aproximativ 10 ori mai rapida decat chipul 3G din versiunea actuala plus o camera de 5 megapixeli in locul celei de 3 megapixeli.

Modificarile sunt intr-adevar interesante insa Samsung ar fi trebuit sa lucreze la sistemul de operare in loc de hardware pentru ca principalele probleme stau in Android OS care din pacate nu este optimizat pentru tablete. Va avea mai mult succes decat iPad aceasta noua versiune? Mai mult ca sigur nu, mai ales ca iPad este deja disponibila la Verizon.

6 COMENTARII

  1. @Zaone: Galaxy Tab este o tableta foarte ok din punct de vedere HW, am avut una timp de 1 luna, intr-adevar problema este legata de partea de OS, doar ca acolo intra deja in schema Google, prea putin tine de Samsung. Din cate imi amintesc eu, pana acum 2 luni si iPad a avut OS de telefon (scuze daca ma insel). O a doua mare problema fata de iPad este pretul. E greu sa vinzi ceva mai mic cu un pret mai mare. (desi in acest caz mai mic poate inseamna mult mai portabil) Mie ambele mi se par produse foarte bune, doar ca la sistemul de operare si numarul de aplicatii SGT este mult sub iPad.

  2. iPad a avut de la bun inceput iOS, acum tot iOS are insa a fost modificat pentru a functiona pe iPad. A avut o versiune speciala facuta pentru ea, exact cum e si acum, Galaxy Tab ruleaza un OS facut pentru altceva.

  3. apare honeycomb pentru tab , acelasi soft care ruleaza pe tableta de la mototrola si a fost declarata cea mai buna tableta la ,,congres” ul ce se tine in aceste zile , android va domina piata ,asta este clar .daca jobs nu vine cu ceva nou anul acesta garantat se duce la vale semnele se vad ,dar din pacate fiind un site iubitorilor de iphone celelalte stiri nu apar despre android . zaone ,imi place siteul tau si il urmaresc mereu desi nu mai am iphone dar astept ziua cand vei face unul si pentru android la fel de bun ca acesta ! succes si astept !

  4. Sunt vreo 3 despre android in Romania, sunt sigur ca ei publica informatii despre tablete si smartphone-uri. Pentru mine nu prea prezinta interese acele informatii avand in vedere ca majoritatea nu aprea au legatura cu ce discutam noi aici. Motorola Xoom arata bine in clipul de prezentare, dar un hands-on review cu ea nu exista si abia dupa ce apare acel review vom vedea cat de grozava este.