Carcasa Bumper afecteaza structura terminalului iPhone 4?

Carcasa Bumper este singura fabricata de Apple pentru iPhone 4 in ideea de a rezolva problema cu pierderea semnalului atunci cand antenele terminalului sunt acoperite. Aceasta carcasa acopera in totalitate antenele terminalului protejandu-le de contactul cu orice fel de materiale conductoare. Citind pe forum si pe alte site-uri am descoperit ca multa lume se plange de faptul ca aceasta carcasa ar zgaria antenele telefonului datorita materialului din interior. Multi posesori de iPhone 4 se plang ca au descoperit pe antenele dispozitivului zgarieturi fine dupa ce au instalat aceasta carcasa. Se pare ca praful adunat pe laturi prin frecare cu materialul dur din interiorul carcasei Bumper genereaza acele zgarieturi pe antena.

Desi acele zgarieturi nu afecteaza in vreun fel functionalitate dispozitivului, totusi faptul ca aceasta carcasa lasa “urme de folosinta” este un motiv de ingrijorare. Ma gandeam sa imi achizitionez un Bumper, insa citind ultimele comentarii parca nu mai sunt atat de sigur.

Cati dintre voi au avut astfel de probleme cu carcasele Bumper?

31 COMENTARII

  1. in acest scop exista folii ALL BODY, care acopera intreaga suprafata a i4, inclusiv partile laterale….revin cu un raspuns daca sunt si eficiente (dupa decodare) 🙂

  2. si pe mine ma batea gandul sa imi iau una dar am optat pentru folia zagg maximum care acopera si lateralele deviceului, a fost cea mai buna investitie

  3. poti pune full body zagg, care nu acopera in totalitate antenele si dupa bumper, asa zic ca nu o sa ai nici o problema cu zgarieturile pe lateral. Investitie dubla dar asta e 😉

  4. e foarte buna carcasa + ca telefonul arata mai bine cu ea..la orice carcasa praful adunat sub ea zgarie, doar nu o pui pe terminal si dupa aia gata nu o mai dai jos 1 sapt sau 1luna eu imi curat telefonul odata la 2 zile fiindca se murdareste si cand il curat dau jos carcasa si curat tot.

  5. Eu am zgarieturi pe antene de la bumper. Am zis cand am cumparat bumperul ca o sa il scot des sa il curat (citisem despre probleme pe net). Asa am si facut dar intr-o zi am descoperit zgarieturile … asta dupa cam 1 luna de folosire in bumper.

  6. @zaone – zagg este una dintre cele mai naspa folii. Dupa 2 luni de folosinta a mea era albastra si a sotiei este rosie, cu alte cuvinte transparenta nu mai era ca la inceput. Acum am pus folie 3M si un sticker gen plasture doar pe partea din stanga jos, la imbinarea antenelor. Transparenta maxima la ecran si semnalul nu mai scade deloc.
    Ps: iti pot trimite pe mail o poza cu folia mea lipita pe o masa alba.

  7. zaone cana am comandat telefonul am primit um bumper negru gratis.
    vreau sa iti zic ca l-am tinut vro 3 zile si a aparut prima zgarietura pe metal sus langa intrarea pt casti.
    asa ca acum il am fara husa doar cu folie pe fata si spate si nu sa zgariat.

  8. Din cauza bumper-ului mi s’a stricat butonul de Power, adica: pe bulbul de pe butonul de power (din interior) este o gamalie de plastic minuscula care ajuta la apasarea contactului, dupa ce l’am desfacut am avut surpriza ca nu mai exista (cazut sau sarit) si astfel butonul de power nu mai facea contact, apasam pe el si nimic; a trebuit sa’l ajut cumva cu o bucata de plastic. Tin sa precizez ca acest bumper pe care il am are buton de power incorporat si butoane de volum (ca cel din fotografie).

  9. oricum nu ve-ti putea tine telefonul in aceeasi stare perfecta de cand la-ti cumparat…e imposibil tot ce conteaza este sa mearga sa poti sa suni netu si toate astea.. asa eram si eu inainte vaii uite o zgarietura si imi cumparam altul dar nu trebuie sa fii asa ca la urma urmei apare altul in vara si tot asa in fiecare an pana la urma tot il schimbi..

  10. Sincer va zic ca nu inteleg problema cu semnalul si la ce va trebuie bumpere.Am tinut telefonul asta in toate pozitiile,cu mana acoperind marginea complet si nu scade semnalul.Daca se intampla,foarte rar,o singura data am obsevat ca a scazut o singura liniuta din 5,apoi si-a revenit chiar avand mana lipita de margine.
    Insa in rest deloc.Tot timpul am 5 liniute(semnal full) indiferent de pozitia mainii.
    (iphone 4 cosmote )

  11. Prostii! Eu am iPhone-ul 4 cu bumper negru fix de o luna si nici urma de zgarieturi. L-am scos de pe telefon cred ca maxim de 3 ori. Lumea se mira ca intra praf si poate zgaria antena…Pai normal, daca bumper-ul e scos la 2 zile sa fie curatat. In plus, cu cat il scoti de mai multe ori, cu atat sunt mai multe sanse sa intre praf si sa se largeasca. Duh!

  12. nu deveniti paranoia …. carcasa e ff ok probabil ca forumisti aia isi verifica in fiecare zi antenele cu lupa …….+ ca daca in fiecare zi scot si baga inapoi bumper e normal sa le apara zgarieturi fine daca il freaca atat…….am iphone cu bumper din prima zi de lansare si nu cred ca am scos bumperu de 3 ori in atatea luni iar la mine antenele sunt impecabile……

  13. În afara faptului că terminalul arată NU în modul în care l-au gândit cei de la Apple, nu am nicio obiecţie împotriva lui.
    L-am primit cadou la cumpărare la un Apple Store din San Diego,Ca şi nu l-am folosit decât până am ajuns în .ro.
    Stă şi acum şi adună praf în drawer.

  14. Le-am vazut, dar zgarietura aia e adanca, nu are cum sa fie de la bumper. Pare facuta de piatra sau fier. Asta cu bumperul care zgarie antena mi se pare un balon de sapun, oricum. Peace!

  15. Da , este adevarat , bumperul zgarie iphone-ul si chiar destul de urat , iar ca sa lamurim si problema cu folia zagg , am folosit-o o luna , nimic de spus , parea totul ok , pana cand m-am trezit intr-o zi si folia nu mai era nici pe display nici pe spate , pur si simplu nu mai era lipita desi ea a fost pusa citind foarte atent instructiunile … Nu sunt un caz singular deoarece in familia mea sunt 3 telefoane care au patit aceleasi lucruril !!!

  16. Sa fiu mai direct si sa zic mai băbeÈ™te, aceeasi peoblema o am si eu. De cand mi-am atasat bumper la “iDevice”-ul meu marginile s-au facut “praf” ..