Prima Pagina Android Personal HotSpot pentru iPhone 4. Ce inseamna si la ce foloseste.

Personal HotSpot pentru iPhone 4. Ce inseamna si la ce foloseste.

23

Versiunea pentru Verizon a iPhone 4 vine cu o functie noua si foarte foarte utila pentru utilizatorii de iDevices : Personal HotSpot. Aceasta noua functie este disponibila pe terminalele Android de multa vreme insa iata ca Apple si-a gasit putin timp sa o implementeze si in iOS 4.2.5. Practic aceasta noua functie ne va da posibilitatea de a transforma terminalul iPhone intr-un hotspot mobil pentru alte dispozitive, mai exact veti putea partaja conexiunea voastra de internet prin Wi-Fi cu alte smartphone-uri, laptop-uri/etc. Personal vad aceasta functie extrem de utila pentru situatiile in care nu aveti un cablu pentru a face internet tethering sau nu aveti jailbreak ca sa instalati aplicatia MyWi.

Deocamdata aceasta functie este disponibila doar pentru iPhone 4 CDMA pentru Verizon insa ma gandesc la faptul ca Apple o va introduce in curand si pentru terminalele existente deja pe piata altfel risca sa “isi puna in cap” foarte multi clienti. Nu se stie deocamdata daca functia va functiona si pe iPad sau pe iPhone 3GS/3G insa teoretic ar trebui sa o avem pe primele 2 dispozitive.

Ce parere aveti, este sau nu utila aceasta functie?

Articolul anterioriOS 4.2.5 disponibil din 3 februarie pentru toate terminalele?
Urmatorul articolVideo: iPhone 4 Verizon hands-on. Personal Hotspot demonstrat.
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.