iOS 4.2.5 disponibil din 3 februarie pentru toate terminalele?

iOS 4.2.5 este versiunea cu care noul terminal iPhone 4 pentru Verizon va fi livrat catre clienti, marea noutate constand in optiunea Personal Hotspot. iOS 4.2.5 reprezinta un salt destul de mare fata de actualul 4.2.1 insa ne da de inteles ca Apple nu a modificat altceva in afara de introducerea acestei noi optiuni si ne da totodata de inteles ca iOS 4.3 va fi pastrat pentru iPad 2. Acest nou iOS ar trebui sa fie disponibil pentru toate terminalele iPhone 4 in curand si va aduce aceasta optiune probabil pentru iPad, iPhone 3GS si iPhone 4 (versiunea GSM)insa iPhone 3G ma gandesc, ca nu va avea aceasta functie fiindca nu o poate sustine hardware.

Avand in vedere ca iPhone 4 Verizon va fi disponibil incepand cu 3 februarie pentru clientii Verizon, ma gandesc la faptul ca iOS 4.2.5 va fi disponibil de la aceeasi data prin iTunes. Atunci vom afla si daca aceasta noua versiune de iOS va putea fi instalata pe alte dispozitive.

11 COMENTARII

  1. scuze ca vorbesc pe langa subiect dar ma interesa ceva solutie de indepartat zgarieturi(care sa se gaseasca in magazine in romania) 🙁